Lifestyle

7 Favoriete boeken.

Ik hou van het lezen van boeken. In deze post vertel ik je wat mijn favoriete boeken ooit zijn en waarom. Dus zoek je nog iets goeds om te lezen? Lees dan snel deze post.

boekenfav

  1. Harry potter: alle delen.

Op stipt op nummer een staat Harry Potter. Dit zijn gewoon de beste boeken die er bestaan. Klaar. Het verhaal zit gewoon steen goed in elkaar met alles er op en eraan. Ik denk dat ik alle delen (zowel in Nederlands en Engels) al iets van tien keer heb gelezen.

2. If I stay.

Dit is een Engels boek maar hij is ook in het Nederlands verkrijgbaar als ‘Als ik blijf”. Dit is een tranen trekker. Een mooi en spannend boek. De spanning is goed opgebouwd. Dit is echt zo’n boek die je in een dag wel uit kunt hebben. Er is ook een vervolg, die wil ik ook graag eens lezen.

3. John Green boxset.

Uit de John Green box vond ik eigenlijk alles wel goed. Ik heb over deze hele boxset al eens een artikel geschreven. Klik hier voor dat artikel. 

9200000011257939

4. Divergent Trilogy.

Op dit moment zijn zulke boeken heel erg in. ‘Het de wereld is verwoest we moeten het opnieuw redden’ boeken. Divergent vind ik echt weer een goed verhaal. Het is niet zo standaard en er gebeurt veel in. Er is nog een boek over Divergent, namelijk FOUR. Die wil ik ook eens bestellen.

5. Het juvenalis dilemma.

Dit is een oud boek. Het is uitgegeven in het jaartal waarin ik ben geboren. Het boek is geschreven door Dan Brown die je misschien wel kent van de Da Vin Ci Code. Maar hij heeft natuurlijk ook andere boeken geschreven zoals deze. Deze vind ik leuker! Het is wel een raar verhaal en ik kwam er moeilijk doorheen want er zitten zeker moeilijke woorden in maar op het einde kon ik wel zeggen dat het een mooi en goed verhaal is.

6. Ed Sheeran – A Visual Journey.

Tja, je kan wel verwachten dat dit in mijn favoriete thuis hoort. Dit is namelijk de officiële biografie van Ed Sheeran. Ik kende het verhaal natuurlijk wel maar het is heel mooi om te lezen hoe Ed bekend is geworden en hoe. Zeker een aanrader als je meer over Ed Sheeran wilt lezen.

7. Happy life.

Ik sluit dit lijstje af met een luchtig boek. Normaal hou ik niet zo van zulke boeken. Ik vind het een beetje cliché dat heel veel youtubers/bloggers ineens een boek uitbrengen. Maar dit boek vind ik zeker goed en een aanrader. De tips die er in staan zijn zeker goed en het is echt geschreven zoals Mascha het zelf zou zeggen.

Wat is jouw favoriete boek?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie