Wat googelde ik deze maand?

Ik vraag me vaak wel eens dingen af. Het kom vaak voor dat ik iets op google op zoek om te weten hoe het precies zit. Eigenlijk doe ik dit wel elke dag. Ik ben nieuwsgierig en leergierig van aard en wil altijd alles weten. Ik geef jullie vandaag een kleine greep uit wat ik deze maand mezelf allemaal afvroeg.

Continue Reading

De 25 levensvragen tag

Ik heb eigenlijk al heel lang geen tags meer ingevuld als artikel voor mijn blog. Ik vond het eigenlijk een beetje saai worden en een beetje afgezaagd misschien? Ik kwam de 25 levensvragen tag tegen en ik vond deze toch wel wat leuks hebben dus deze ga ik invullen voor jullie.

  1. Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

Dat is deze! Dit is een foto van Troye Sivan, een van mijn favoriete artiesten.

Continue Reading

10 favoriete albums van 2016 deel 1

Je ziet natuurlijk overal de trowback posts over 2016 als paddenstoelen uit de grond opstijgen. Het is al twee weken 2017 maar toch wilde ik even mijn favoriete muziek albums delen van 2016. Er komen hierna geen throwback posts meer (behalve natuurlijk deel 2), I promise!

  1. Beyoncé – Lemonade

Afbeeldingsresultaat voor beyoncé lemonade

Dit is denk ik zeker een van mijn echte favoriete albums, misschien wel aller tijden. Er zit gewoon zoveel verhaal en power in dit album, echt heel mooi. En wat een comeback heeft Beyoncé gemaakt met dit album, zeg.

Continue Reading

10 films die ik in 2017 wil zien

Het nieuwe jaar is van start. In een nieuw jaar komen er ook nieuwe films uit. In deze blog post deel ik met jullie welke films ik graag wil zien die in 2017 uitkomen. Kijk en lees je mee?

  1. Hidden Figures

Based on a true story! A team of African-American women provide NASA with important mathematical data needed to launch the program’s first successful space missions.

Continue Reading