Getest! Telefoon standaard en powerbank

Ik ben dol op gadgets. Ik test regelmatig verschillende gadgets uit en dan met name voor telefonie. Vandaag laat ik weer twee gadgets zien. Dat zijn een telefoon standaard, om je telefoon neer te kunnen zetten en een powerbank. Benieuwd wat ik van deze gadgets vind? Lees dan snel verder.

Continue Reading

Favoriete apps: Spelletjes

Ik heb wel vaker een artikel geschreven over mijn favoriete apps op mijn telefoon maar de categorie spelletjes heb ik daar altijd een beetje buiten gelaten. Vandaag deel ik mijn favoriete apps die spelletjes zijn. Speel je mee?

Hay Day

Afbeeldingsresultaat voor hay day

De bovenste beste boerderij. Aller tijden. Dit is Hay Day, de populairste boerderijgame voor mobiel en tablets. Deze game staat in wel 122 landen op nummer één. Werk op het land, zorg goed voor je gewassen en drijf handel met buren en vrienden. Het is een heel speciaal plekje, waar planten nooit uitdrogen ondanks dat het er nooit regent. En het is helemaal leuk om op je boerderij rond te scharrelen tussen al dat vreemde vee!

Op de middelbare school heb ik dit vooral heel veel gespeeld en ineens kwam ik het weer tegen dus besloot ik het weer eventjes te gaan spelen. Sindsdien speel ik het eigenlijk gewoon weer. Met dit spel moet je een boerderij runnen doodmiddel van het produceren van producten en daarmee onder andere bestellingen afronden.

Continue Reading

6 adventskalenders die ik zou willen hebben

Elke keer, een of twee maanden voor de feestmaand December zie je ze weer verschijnen; adventskalenders. Deze kun je cadeau doen aan jezelf of natuurlijk iemand anders. Een adventskalender van een merk is eigenlijk dat je elke dag een vakje mag openmaken en je dan een (klein) cadeau krijgt. Super leuk idee natuurlijk. Ik laat je de kalenders zien die ik graag zou willen hebben.

advent.jpg

Continue Reading