Tag: In de agenda van…

Ik zag een artikel op 2WMN over de agenda van Vera Camilla. Dat vond ik zo’n interessant artikel dat ik het niet kon laten om de vragen zelf ook in te vullen in de vorm van een soort tag. De vragen / artikel heb ik dus niet zelf bedacht. Klik hier om naar het originele artikel te gaan. Kijk je mee naar mijn antwoorden op de gestelde vragen?

Continue Reading

Tips om in slaap te komen

Ik weet niet precies wat het is maar de laatste tijd heb ik wat moeite met slapen. Ik heb hier nooit echt last van gehad (en gelukkig maar) Maar nu heb ik er ineens wel last van af en toe. Ik heb wel een paar dingen die mij dan wel werken om wel te gaan slapen. Ik deel ze in deze post.

Continue Reading

Natuur

Ik heb net een nieuwe camera. Om deze te testten leek het mij leuk om een sfeer filmpje te maken over de natuur in mijn omgeving. Want ik vind de natuur altijd heel interessant en ik hou van wandelen in de natuur. Kijk je mee naar het filmpje?

Continue Reading

Het neppe leven van een influencer

Er is iets wat al een tijdje aan me knaagt. En dit gaat over influencers / youtubers / vloggers. Je kan ze noemen wat je wilt. Ik krijg namelijk steeds meer het idee dat ik influencers die ik eerst heel leuk vond niet meer zo tof vind. Dit komt onder andere dat veel dingen nep worden gedaan, een perfect leventje, maar dan nep. Lees je mee?

Continue Reading

7 dingen die ik liever niet wil doen

Je kent het wel. Dingen die in het dagelijkse leven moet gebeuren maar die je eigenlijk liever nooit doet. Vaak zijn het eigenlijk kleine dingetjes die binnen een paar minuten geregeld zijn maar je toch op de een of andere manier elke keer uitstelt. Vandaag deel ik tien dingen die ik eigenlijk nooit wil doen

 

Continue Reading

Op wie moet ik stemmen?! Ik geef je 5 tips

 

Op 15 maart is het zo ver. Dan kan iedereen die mag stemmen een stem uitbrengen op de partij en lijsttrekker naar keuze. Op wie je moet gaan stemmen is altijd een lastige keuze. Ik merk vooral dat het onder jongeren een onderwerp waar niet echt over gesproken wordt en niemand weet precies waar die op gaat stemmen. Ik geef jou 5 tips om daar achter te komen.

Afbeeldingsresultaat voor stemmen

Continue Reading