3 x de beste nieuwjaars sales

Een van de leukste dingen van het nieuwe jaar vindt ik misschien wel alle goede deals die nu te verkrijgen zijn. De winkels moeten ruimte maken voor de nieuwe assortimenten en daarom kun je veel producten voor een veel lagere prijs bemachtigen. Me like. Vandaag laat ik je de beste sales zien van dit moment.

  1. The Body Shopthe body shop kerstsales

Deze sale vind ik altijd geweldig. Je kunt met deze actie altijd heel veel korting krijgen. Mijn favoriete merk voor lichaamsverzorging is altijd al the body shop geweest dus ik als fan ben uiteraard erg blij met deze hoge kortingen

Continue Reading

10 irritante dingen tijdens het shoppen.

Het is weer tijd voor een klaag artikel. Shoppen is erg leuk. Het is gezellig als je met vrienden gaat, je vind nieuwe spullen voor jezelf en je doet inspiratie op. Maar shoppen kan soms wel irritant zijn. Vooral als je shopt in een drukke stad. Vandaar deel ik 10 irritante dingen die iedereen wel eens mee maakt tijdens het shoppen

10 dingen shoppen

Continue Reading

Usfoodz bestelling.

Een tijdje geleden bestelde ik een pakket vol met snoep wat wij niet in Nederland hebben samen met een vriendin. Toen wilde ik een blogpost schrijven en had zelfs al foto’s gemaakt maar ik was helemaal vergeten het te maken! Toen zag ik ineens weer de foto’s dus nu komt de blogpost toch!

usfoodz

Continue Reading

Shoplog Juni. O.a Takko & Kruidvat.

He? Een artikel op maandag? Ja dat klopt! Ik heb besloten om in plaats van 2 keer, 3 keer te gaan posten per week en dat zal dus op maandag zijn! Nou, nu snel naar het artikel.

Ik bedacht alvast een vaderdag cadeautje te kopen omdat ik er altijd op het laatste moment mee kwam en dit keer wat leuks wilde kopen. Voor hem kocht ik een merk shirt. Natuurlijk ging ik ook wat andere winkels in en kocht best wel wat. Ik heb dit trouwens allemaal gekocht in Ijmuiden. Ik vind Ijmuiden helemaal niet leuk om te winkelen omdat er bijna geen winkels zijn. Maar ik kocht toch wat leuk dingetjes.

20150611_171711 (1)

Continue Reading