How to: Strobing

Strobing is helemaal in op dit moment. Het is een trend en heeft te maken met highlighter en contouren.  Vandaag vertel ik je wat strobing is, wat je er mee kunt doen en hoe je het moet doen. Lees snel verder voor informatie over strobing.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Continue Reading

Make-up Look: Back To School.

De eerste dag van school doen we allemaal iets beter onze best. We steken iets meer tijd in onze make-up en voor dat de school begint shoppen we een gloednieuwe outfit. In deze post laat ik zien welke make-up ik zou op doen naar de eerste dag school. Ik gebruik hier veel de kleur roze. Kijk je mee?

20150810_125838

Continue Reading

Look: Zomer make-up.

MOOIMijn make-up in de zomer is anders dan in de winter. Het weer in anders en daardoor vervaagt de make-up sneller en ik vind het sowieso niet fijn om heel veel make-up op te hebben. Dit is eigenlijk een look wat gebaseerd is op wat voor make-up ik in de zomer opdoe. Kijk je mee?

Continue Reading

Tutorial/look: Zachte Avond Look.

Ik had een etentje bij een paar collega’s. Ik wilde uitpakken met de make-up maar niet te erg. Gewoon iets meer dan ik normaal zou doen. Weten hoe jij deze look ook kunt maken en/of welke producten heb gebruikt. En ook wel fijn om te weten: bijna alle producten die ik heb gebruikt zijn budget!

20150531_174553Sorry trouwens voor de rare belichting in sommige foto’s. Het weer deed een beetje raar!

Continue Reading