3 x de beste nieuwjaars sales

Een van de leukste dingen van het nieuwe jaar vindt ik misschien wel alle goede deals die nu te verkrijgen zijn. De winkels moeten ruimte maken voor de nieuwe assortimenten en daarom kun je veel producten voor een veel lagere prijs bemachtigen. Me like. Vandaag laat ik je de beste sales zien van dit moment.

  1. The Body Shopthe body shop kerstsales

Deze sale vind ik altijd geweldig. Je kunt met deze actie altijd heel veel korting krijgen. Mijn favoriete merk voor lichaamsverzorging is altijd al the body shop geweest dus ik als fan ben uiteraard erg blij met deze hoge kortingen

Continue Reading

Review: Ebay Kwastenset

Ik had eigenlijk lang niets besteld op Ebay. Er kwamen weinig dingetjes op die ik nou echt graag wilde hebben. Totdat ik een beste goedkope kwastenset zag die er best goed uitzag. Ik besloot hem te bestellen en vandaag deel ik mijn mening over deze set.

kwasten.png

Continue Reading

9 x Struggles tijdens het nagellakken

Ik ben totaal geen ster in het lakken van mijn nagels, meestal gaat er wel iets fout waardoor ik een paar nagels of zelfs alles allemaal opnieuw kan doen. En dan zit het er eindelijk goed op… Bladert het er na 1 of 2 dagen gewoon af alsof het niets is. Vandaag deel ik mijn nagellak struggles met jullie.

naggellak

Continue Reading

10 MAC lipsticks die ik wil

MAC lipsticks zijn mijn favoriete lipsticks aller tijden. Ik heb er vijf, dat is niet heel veel maar er zit toch wel een aardig prijskaartje aan de producten van MAC. Ik heb een lijstje gemaakt van lipsticks die ik dolgraag aan mijn stash zou willen toevoegen.

mac

Continue Reading

6 adventskalenders die ik zou willen hebben

Elke keer, een of twee maanden voor de feestmaand December zie je ze weer verschijnen; adventskalenders. Deze kun je cadeau doen aan jezelf of natuurlijk iemand anders. Een adventskalender van een merk is eigenlijk dat je elke dag een vakje mag openmaken en je dan een (klein) cadeau krijgt. Super leuk idee natuurlijk. Ik laat je de kalenders zien die ik graag zou willen hebben.

advent.jpg

Continue Reading

Ochtendroutine

Ochtendroutine video’s heeft elke beauty blogger wel gedaan. Maar in de vorm van blog posts zie ik het eigenlijk nooit. Vandaar dat ik vandaag mijn ochtendroutine deel in de vorm van een geschreven post. Dit is trouwens voor een dag stage of school.

ochtend.jpg

Continue Reading