5 x betaalbare bikini’s

Voor mij is het altijd een gedoe om de perfecte bikini te scoren. En het liefst eentje waar ik een paar jaar mee kan doen aangezien ik geen zin om elke jaar weer een soort speurtocht te houden voor een bikini. Vandaag laat ik je vijf bikini’s zien die nog betaalbaar zijn ook! Kijk je mee?

Continue Reading

10 x budget kleding webshops

Webshops afstruinen naar de leukste kleding is natuurlijk het allerleukste. Maar het is nog leuker als de kleding dan ook nog lekker goedkoop is. Vandaag deel ik (10) webshops met jullie waar je kleding kunt scoren voor een prikkie. Shop je mee?

Afbeeldingsresultaat voor c&a webshop

  1. C&A

C&A ken je waarschijnlijk wel. Toch moet ik zeggen dat dit toch wel voor een wat ouder publiek is dan mijn eigen leeftijd. Maar daarentegen kan C&A mij soms toch aardig verbazen met de collecties die ze soms weer tevoorschijn toveren. Mijn ideale kledingstijl kan ik bij C&A niet krijgen maar soms zit er zeker wat leuks tussen.

Continue Reading

10 jurken voor de feestdagen

Misschien een beetje vroeg om nu al te kijken voor feestkleding… Maar shoppen is altijd leuk am I right? Vandaag deel ik tien leuke jurken die je alvast zou kunnen kopen voor de feestdagen. Ik heb hierbij ook een beetje gekeken naar de draagbaarheid op andere dagen. Kijk je mee?

Jurkeeen.jpg

Continue Reading

9 jurkjes onder de 15 euro

Nog even een mooi zomerjurkje kopen voor de laatste warme dagen in het jaar, een leuk jurkje voor de feestdagen of alvast een leuk jurkje voor het volgende jaar kopen. Het kan allemaal. Jurkjes kun je namelijk makkelijk combineren in elk seizoen. Vandaag deel ik 10 budget proof jurkjes, namelijk onder de 15 euro.

jurkies.jpg

Continue Reading