Outfit: A touch of pink.

Roze is nog steeds altijd mijn lievelingskleur. Het is heel vrouwelijk en kan ook chique ogen. Vandaag heb ik een outfit post met een ”touch of pink”, dus wel roze maar niet overheersend. Kijk je mee?

PINK

De herfst is meestal koud maar soms kan er ook een herfst zonnetje zijn en is het warm. Vandaar de zonnebril. Ik ging voor een comfy outfit met dus de felle roze kleur. Ook draag in in deze post voor het eerst mijn nieuwe zonnebril waar ik heel erg blij mee ben.IMG_2692

IMG_2698

IMG_2709

IMG_2707

IMG_2751

Sweater: H&M

Jeans: C&A

Schoenen: Nike Air Max.

Zonnebril: Cheapasszonnebrillen.nl. Ze hebben hier trouwens echt hele leuke zonnebrillen voor een heel goedkoop prijsje. Zeker even checken! Klik hier om naar de dames zonnebrillen te gaan.

Wat vindt je van mijn nieuwe zonnebril?

Dit artikel bevat een product wat ik heb ontvangen.

You may also like

Geef een reactie