Beauty & Mode

10 celebs die mijn make-up mogen doen.

Sommige celebrity’s hebben echt make-up om bij weg te dromen. Deze mogen best eens op bezoek komen om mijn make-up te doen. In deze post deel ik de favoriete looks van de celebs waarvan in de make-up echt prachtig vind. Dit gaat van dagelijkse looks tot echte show looks. Nou, kom maar op met je prachtige looks.

mooi

  1. Rihanna.

maxresdefault

I love riri. Echt ik vind haar looks altijd zo mooi. Meestal zijn het nude looks of een stoerdere zoals hierboven. De lipsticks die zij draagt, vind ik ook echt prachtig, meestal donker. En die oog look, wauwie.

2. Taylor Swift.

Taylor Swift arrives at the 56th annual Grammy Awards at Staples Center on Sunday, Jan. 26, 2014, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

And I got that red lip classic thing that you like… Ja ik hou ervan. De signature look van Taylor zijn rode lippen en een winged eyeliner. Love it. Nu gaat ze ook steeds meer voor een glimmende nude look. Ja de look van hierboven vind ik heel mooi, erg sprookjesachtig ook.

3. Beyoncé.

beyonce-5

Bey houdt het meestal op een nude look maar soms doet ze iets speciaals met haar make-up zoals een mooie oog look of rode lippen. Dat vind ik erg leuk! Maar haar nude look is natuurlijk ook erg mooi.

4. Scarlet Johanson.

red-lipstick-scarlett-johansson-makeup-612

Scarlet doet mij altijd heel erg aan Marilyn Monroe denken en vooral met deze look lijkt ze er helemaal op. Maar Scarlet ziet er ook prachtig uit met een nude look. Ja ze heeft echt een leuk gezicht om make-up op te oefenen, of klinkt dat raar?

5. Lana Del Rey.

lana_del_rey

Lana heeft een hele klassieke make-up stijl en vooral de ogen springen er bij haar altijd uit met nep wimpers of een gekke eyeliner. Zelf vind ik het echt heel mooi als het een beetje anders is dan normaal.

6. Demi Lovato.

demi-lovato-red-lips-ftr

Bij demi springen de ogen er meestal ook uit maar soms doet ze er ook een lekker opvallende lipstick bij. Erg mooie oog looks maakt ze om jaloers van te worden (ja ik ben jaloers). Prachtig vind je niet?

7. Lady Gaga.

4269811430

Lady gaga maakt altijd de raarste dingen maar zelf vind ik het wel tof. Meestal zijn het creaties met veel eyeliner en de aandacht gaat bijna altijd naar de ogen. Nee ik wil niet dat ze mijn dagelijkse make-up doet maar het lijkt me wel tof om zo’n rare look te krijgen voor een keertje.

8. Cara Delevingne 

11

Een make-up sessie met Cara lijkt me vooral heel gezellig en grappig omdat ik haar echt een leuke persoonlijkheid vind hebben. En natuurlijk moet ze me al haar trucjes leren over haar wenkbrauwen.

9. Nicki Minaj.

nicki-make-up

Ik vind haar looks altijd zo gaaf met die mooie felle kleuren en dan vooral roze. En roze is mijn lievelingskleur. Ze maakt altijd super gave creaties die ook soms nog wel draagbaar zijn!

10. Nina Nesbitt.

nina_nesbitt

En als laatste dit schattige meisje. Haar make-up zit gewoon altijd perfect en ze lijkt wel een flawless huidje te hebben. Of is het toch gewoon een hele goede foundation? Nina tell me more.

Dat waren de looks alweer! Wie van dit lijstje mag jouw make-up doen?

0 thoughts on “10 celebs die mijn make-up mogen doen.”

Geef een reactie