10 x nummers die ik vroeger luisterde (throwback!)

Ik was op een vrijdag middag ineens bij een trowback playlist beland. Was heel grappig om de muziek te luisteren die ik vroeger altijd luisteren, dat waren vroeger echte hitjes. Ik zou me nooit kunnen voorstellen dat over een paar jaar de nieuwe generatie tieners het rotzooi vinden. Vandaag deel ik 10 hits van vroeger!

  1. Miley Cyrus – Party In the USA

2. Ke$ha – Tik Tok

3. Avril lavigne – Girlfriend

4. The Black Eyed Peas – Just Can’t Get Enough

5. Owl City – Fireflies

6. Snow Patrol – Chasing Cars

7. Jordin Sparks – Battlefield 

8. Spice Girls – Wannabe

9. Shakira – Hips Don’t lie

Jennifer Lopez – On The Floor

Aan welk nummer moet jij denken bij een throwback?

Facebook – Instagram – Bloglovin – Twitter. 

You may also like

1 reactie

  1. Ik was al klein meisje fan van Britney Spears (toen ze net bekend werd) en the backstreetboys. Tegenwoordig luister ik nog steeds het liefst oude muziek (jaren 80 het liefst), want dat blijft toch wel het beste ooit naar mijn mening.

Geef een reactie