Review: DA eyeshadow baked.

Ik ben altijd op zoek naar vernieuwende oogschaduw die ik aan mijn (ahum overvolle) stash kan toevoegen. Ik liep snel even binnen bij de DA en ging met 2 mooie oogschaduw’s weg. Ze zijn 4 euro per stuk wat ik wel oke vind mits het een mooie goede mono is. In deze review laat ik zien of ik het het geld waard vind.

da

De DA oogschaduw die ik kocht zijn gebakken. Uit mijn ervaring geeft een gebakken oogschaduw altijd iets meer pigment dan een normale soort. Ik verwacht een mooie duidelijke glans te zien bij de swatches want de oogschaduws zien er ook glanzend uit.

20150828_150203

176323 – 183323

De verpakking van de oogschaduw vind ik er mooi uit zien. Het ziet er best professioneel uit. Alleen het kwastje had voor mij niet gehoeven, dat werkt toch niet. En waarom zitten er 2 kwastjes aan terwijl ik het bij 1 kleur krijg?

20150828_150521

De swatches vallen wel tegen… Ik wil een mooie schittering zien. In het echt zie je wel een aantal glitters maar veel meer dan op de foto is het ook niet. Erg jammer want ze konden zo mooi zijn. Je zou van deze kleuren een subtiele look kunnen maken of kunnen blenden met een donkere.

20150906_085456(0)

Ik maakte een overloop van de twee kleuren zonder andere kleuren zodat je goed de kleur van beide kunt zien. Op de ogen zijn ze wel iets feller en glanzender, dat is fijn. Daar ben ik dus best wel blij mee aangezien ik de mint groene best uniek vind en dit weer een goede toevoeging in mijn stash is.

Goed, ik vind niet dat de oogschaduws 4 euro waard zijn maar het zijn toch leuke kleurtjes. Het is geen miskoop.

You may also like

Geef een reactie