Beauty & Mode

MAC: D for danger & Diva

Ik heb een tijdje geleden weer nieuwe MAC lipsticks aangeschaft. Vandaag laat ik daarvan twee donkere varianten zien. Ik laat je namelijk D for danger en Diva zien. Kijk je mee naar deze donkere tinten?

Swatches

De swatches zien er goed uit. Lekker donker en fel.

D for danger

Een donkere kleur lipstick stond al een tijdje op mijn lijstje. D for danger is zeker wat donkerder dan de lipsticks die ik normaal draag. Vaak ga ik toch echt voor knallend roze. Hoe feller hoe beter. Dit is dus echt wel wat anders dan wat ik normaal opdoe. Dit is een paarsrode kleur, erg mooi.

MAC lipsticks zijn mijn favoriete lipsticks ooit. Ik ben vooral fan van de matte finishes van MAC. D for danger is matte dus ik had hoge verwachtingen voor deze lipstick. Maar hoe pakt hij uit op mijn lippen?

In het begin vond ik hem eigenlijk helemaal niet zo matte als ik normaal gewend ben van de substanties van MAC. Hij moet zeker een tijdje opdrogen voordat hij echt matte word. Je moet er dus wel eventjes de tijd voor nemen. Ik vind het zelf erg mooi bij mij staan. Ik ben enthousiast.

Diva 

Diva is nog een stukje donkerder dan D for danger. Even wennen bij mij zelf vond ik het stiekem wel. Toch vond ik het best wel mooi staan, zelf een beetje chique. Maar hoe kan het ook anders als de naam van de lipstick Diva is? Ik zou deze niet snel dagelijks dragen maar voor een gelegenheid waar je kan uitpakken met make-up is deze kleur zeker geschikt.

In vergelijking tot D for danger word deze lipstick wel bijna gelijk matte. Deze kleur vind ik zelf wel moeilijk aanbrengen. Als je een klein foutje maakt tijdens het aanbrengen zie je dat natuurlijk gelijk door de donkere kleur. Ook voor deze lipstick moet je dus zeker even de tijd nemen. Eenmaal aangebracht vind ik hem echt er supermooi uitzien.

Conclusie 

Twee nieuwe donkere kleuren waren zeker welkom in mijn stash. Ik heb eigenlijk niks negatiefs te meldden over de lipsticks. Brengt top aan, de kwaliteit van MAC die ik gewend bent. Diva en D for Danger zijn daarom een goede aanvulling aan mijn stash en ik ga er zeker vaak gebruik van maken.

Wat vind jij van donkere kleuren lipstick? 

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie