Beauty & Mode

Mijn beauty wish list.

Er zijn veel merken op de beauty markt. Daar zitten ook echt hele mooie merken bij. Helaas hangt daar altijd wel een prijs kaartje aan. Maar een vrouw mag dromen toch? Vandaar deel ik 10 dingen van mijn beauty wish list. Hopelijk kan ik er ooit wat afstrepen!

beauty wish list

  1. Mac lipsticks.

Ik zou ze allemaal wel willen hebben! Mac lipsticks zijn niet mega duur maar ik moet er wel over nadenken voordat ik er zomaar eentje koop. Ik vind de matte lipsticks van Mac het mooiste en ik vind het altijd leuk als ze samenwerken met een artiest.

2. The body shop advent kalender.

Ik zie steeds meer merken die komen met een advent kalender met elke dag een cadeautje. Ik heb die van the body shop al bij een paar bloggers gezien en ik vind deze er echt leuk uitzien. Misschien iets voor volgend jaar met kerst.

3. Philosophy Hope In A Jar.

Ik heb al echt hele goede verhalen gehoord over het merk Philosophy. Ik ben vooral benieuwd naar Hope In A Jar maar eigenlijk zou ik alles wel eens willen proberen. Ik vind de verpakkingen er ook heel mooi uit zien, echt leuk ontworpen.

jo_L1EM01_926x542

4. Jo Malone geurkaarsen.

Ik weet niet of dit echt bij beauty hoort… Maar toch zet ik hem erbij! Ik heb al een aantal van deze kaarsen geroken en het ruikt echt geweldig. Maar om nou 50 euro voor een kaars neer te leggen… Ik ben ook maar een arme student, haha.

5. Real techniques kwasten.

Ik denk dat ik dit als allereerste van mijn wish list kan afschrijven. Ik wil deze kwasten echt al heel lang kopen. Maar elke keer komt het er gewoon niet van. Binnenkort hoop ik zeker een aantal van deze kwasten in mijn stash te hebben.

6. Bobbi brown shimmer bricks.

Deze blushes/highlighter is zo mooi! Het is eigenlijk een blush en highlighter in een. Er komt veel kleur vanaf. En op de foto’s van andere bloggers ziet het er echt goed uit. Als ik er ooit eentje koop kan ik ook echt niet kiezen aangezien er meerdere varianten van deze shimmer bricks zijn.

35O_SMALL_1024x1024

7. Morphe palette 350.

Oogschaduw lovers kennen dit palette vast wel. Dit lijkt me zo’n fijn palette voor mijn dagelijkse make-up. Er zitten in totaal 35 leuke kleurtjes in die vrij natuurlijk zijn. Hiermee kun je dus eindeloos combineren. En dat met een palette. I need this.

8. Nars Albatros. 

I love highlighter. En deze vind ik echt zo mooi! Deze is erg mooi goud en heel veel pigment. Hiermee kun je echt een mooie glow creëren. De vormgeving van dit merk vind ik ook echt prachtig.

9. Dior J’adore parfum.

Ik heb deze al eens gehad maar volgens mij ben ik hem tijdens een verhuizing kwijt geraakt. Echt jammer want deze geur is zo lekker! Ik denk zeker wel een van mijn favoriete geuren is. Nu moet ik even sparen om een nieuw flesje te kunnen kopen.

10. Urban Decay Naked Paletten. 

Tja wie wil deze paletten nou niet. De paletten van Urban Decay zijn een enorme hype. Ik heb niet echt een voorkeur welk palette ik precies zou willen. Stiekem wil ik ze allemaal hebben… Maar helaas denk ik niet dat dat gaat lukken op dit moment. Even sparen, dan moet ik een keuze maken.

Wat staat er op jouw beauty wish list?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “Mijn beauty wish list.”

Geef een reactie