Beauty & Mode

Review: Kruidvat reinigingslotion en dagcrème sensitive

Laatst reviewde ik al het rozenwater van Kruidvat. Nu is de sensitive lijn aan de beurt en ik test de reinigingslotion en de dagcrème uit de lijn. Dus heb jij een gevoelig huid? Lees dan verder en kom te weten of dit producten zijn die jij echt nodig hebt.

Goede huidverzorging kost meestal wel wat en dat is natuurlijk jammer want ik wil geen bakken met geld uitgeven om me huid te reinigen en mijn huid een beetje te verzorgen. Zelf is mijn huid best wel rood daarom besloot ik de sensitive lijn uit te proberen.

Reinigingslotion. 1,99

”Dagelijkse reiniging voor de droge en gevoelige huid. Verwijdert de laatste onzuiverheden en sporen van make-up en reinigingsmelk. Speciaal voor de droge en gevoelige huid. Dermatologisch goedgekeurd.”

De lijn heeft de geur Aloe vera. Dat is een fijne frisse geur voor een verzorgingsproduct. Toen ik het product kocht dat ik dat het echt een lotion was wat je gezicht goed reinigde maar dit is niet zo. Dit is eigenlijk een soort toner want het haalt alleen de laatste restjes van je make-up eraf.

Deze toner ruikt echt heel lekker! Het werkt erg goed en het geeft een verfrissend gevoel en het haalt mijn make-up restjes er prima af. Het is precies goed en laat geen laagje achter af iets. Ja dit is echt een aanrader. Wel is het door de verpakking moeilijk te doseren. Je schenkt al snel te veel op je watje.

Dagcreme. 1,99.

”Dagelijkse verzorging voor de droge en gevoelige huid. Met aloe vera voor een zachte en soepele huid. Abrikozenpitolie helpt de huidelasticiteit verbeteren. Bevat hydraterende bestanddelen die de vochtbalans in evenwicht houden. Dermatologisch goedgekeurd.”

Dagcrème heb ik zelf nog niet heel erg nodig want ik ben jong en nog geen echte verzorging nodig. Toch vind ik het belangrijk om mijn huid al een beetje te verzorgen. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Hierdoor smeer ik nog niet hele dure crèmes maar doe ik altijd met licht verzorgende cremes van goedkope merken.

Deze crème is erg licht. Je hebt helemaal niet veel nodig om je gezicht helemaal mee in te smeren. Met dit potje kan ik dan ook denk ik zeer lang mee doen. De crème trekt niet heel snel in maar het duurt ook niet heel lang. Ik zeg zo’n 2 minuten. De verzorging is subtiel maar na 2 weken gebruiken merk ik wel verschil. Mijn huid is wat gevoelig dus koos ik sensitive. Daarom is de crème wat licht en prikt totaal niet.

Van de geur merk ik niet veel. Ik ruik het bijna niet. Dat vind ik wel fijn want zelf hou ik niet van hele sterke geuren. Mocht je daar wel van houden dan is deze crème misschien niet iets voor jou.

Conclusie.

Het zijn goede producten met een zacht prijsje. Ik ben dik tevreden over beide producten en zal ze zeker opnieuw kopen. Er zit veel inhoud in de verpakkingen. Niks op aan te merken.

Wat voor producten gebruik jij als verzorging?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “Review: Kruidvat reinigingslotion en dagcrème sensitive”

Geef een reactie