Beauty & Mode

Review: Nivea Micellair water & Oogmake-up remover.

Er zijn veel reiniging producten op de markt. Van Nivea heb ik al eerder reiniging producten gebruikt maar nog nooit deze. Ik nam deze twee mee. Vooral de oog make-up remover trok mijn aandacht want het zag er wel tof uit.

20160125_123331.jpg

De producten zijn nieuw. Althans dat staat op de fles. Ook is de formule nieuw. Ik gebruik standaard een micellair water met oog make-up remover als reiniging. Ik nam daarom dus deze producten mee.

Nivea verfrissend & verzorgend micellair water.

20160125_123116.jpg

Met vitamine E: De 3in1 formule verwijdert oog make-up. Reinigt het hele gezicht grondig en hydrateert de huid. Het verfrist de huid en ondersteunt haar natuurlijke schoonheid.’

Klinkt goed toch? Ik heb verschillende waters gebruikt dus ik kan een goed oordeel geven over deze. Het water kost 5,99.

Ik vind deze niet ideaal. Ik gebruik nu al een tijdje die van Kruidvat en ik merk dat die veel meer werkt. Als ik mijn  tonic gebruik komt er nog veel vuil van af. Dat is niet de bedoeling. Ook vind ik hem niet bijzonder goed werken tegen oogmake-up. Wel laat hij een frist gevoel achter en hydrateert hij de huid.

Nivea double-effect oogmake-up remover.

20160125_123603.jpg

Schudden voor gebruik.

  1. Verwijdert waterproof make-up.
  2. Beschermt de wimpers.

Ik gebruik bijna altijd de normale oogmake-up remover van Niveau. Die werkt gewoon goed. Nu probeer ik de double-effect variant uit. Het ziet er leuk uit doordat een blauwe vloeistof op de andere drijft. Verder heeft deze fles een handige dop. De remover kost 2,95.

De remover voelt olie-achtig aan. Dat vind ik wel fijn want olie werkt bij mij het beste om make-up weg te halen. Je hebt maar een beetje nodig, wel moet je de vloeistoffen goed schudden voor gebruik. Hij haalt mijn oog make-up er vrij goed en snel af. Ja dit product is wel een aanrader.

Conclusie.

Het water vind ik zelf niet ideaal in tegenstelling tot andere miccelair water producten. De oog make-up werkt daarentegen wel gewoon goed.

Welke reiniging producten gebruik jij?

Facebook – Instagram – Bloglovin – Twitter. 

0 thoughts on “Review: Nivea Micellair water & Oogmake-up remover.”

Geef een reactie