Beauty & Mode

Tutorial/look: Zachte Avond Look.

Ik had een etentje bij een paar collega’s. Ik wilde uitpakken met de make-up maar niet te erg. Gewoon iets meer dan ik normaal zou doen. Weten hoe jij deze look ook kunt maken en/of welke producten heb gebruikt. En ook wel fijn om te weten: bijna alle producten die ik heb gebruikt zijn budget!

20150531_174553Sorry trouwens voor de rare belichting in sommige foto’s. Het weer deed een beetje raar!

20150531_171338

Ps. Klik op de foto’s voor een grotere versie.

Ik startte met deze fijne foundation. Ik bracht hier 3 laagjes van aan. Over deze foundation heb ik een review geschreven. Klik hier.

PicMonkey Collage

Daarna gebruikte ik de Miss Sporty So Perfect Stay Coverstick (2 euro) in de kleur 1 Light. Ik deed wat op op mijn concealer kwast en deed dit onder mijn ogen en op wat imperfecties.

20150531_172008

Daarna poederde ik het geheel af met de Essence Mattifying Compact Powder (3 euro) in de lichtste kleur.

20150531_172204

Ik begon aan mijn ooglook. Om alles goed te laten zitten gebruik ik de Essence I Love Stage Eyeshadow Base (2,50 euro).

20150531_172442Voor de look gebruikte ik dit mooie palette van Revlon (4 euro). Ook gebruikte in een paarse mono van Catrice die ik niet op de foto heb gezet. De kleur is no. 1 Candydate.

ok

Voor de ooglook wilde ik iets aparts te doen maar nog steeds subtiel. Ik begon met de paarse kleur uit het palette en bracht dit over mijn hele ooglid aan. Daarna deed ik de mono van Catrice in mijn binnenste ooghoek. Ik bracht de gele kleur uit het palette aan in mijn crease. Ik blende dit express niet in met de rest omdat ik het effect zo wel wat vind hebben. Toen bracht ik de lichtgrijze kleur aan bij mijn wenbrauwbot als highlighter maar dat zie je bijna niet terug op de foto. Als laatste zette ik alles nog even extra aan en deed ik een klein beetje van de zwarte oogshaduw onder mijn ogen.

PicMonkey Collage mascara

Daarna bracht ik een laagje mascara aan. Ik gebruikte de  Essence Lash Princess False Lash Effect mascara (3,29 euro). Daarna bracht ik de Magic Wimpers aan. Dat zijn vezeltjes waardoor je mascara meer volume krijgt. Daarna bracht ik nog een laagje van de mascara aan.

20150531_173921

Dit is de ooglook in zijn geheel.

20150531_174109

 

Daarna bracht ik bronzer aan. Dit deed ik op mijn wangen om te shapen. Dit is de Essence Sun Club Matt Bronzing Powder in de kleur Lighter Skin. 3.50.

PicMonkey Collagemooi

 

Daarna gebruikte in de lichte oogschaduw als hightlighter. Ik ging nog een keer met mijn poederkwast over mijn wangen om het in te blenden.

PicMonkey Collageeind

 

Als laatste deed ik lipstick op. Echt een supermooie felle lipstick. En hij is maar 3,50. Dit is kleur 04.

En dat was de tutorial/look alweer! Ik hoop dat je het een leuke look vind!

 

 

Geef een reactie