Beauty & Mode

Wishlist: Eyeshadow & highlight palettes

Dat ik fan ben van allerlei soorten make-upjes weten we inmiddels wel. Ik heb eigenlijk al teveel oogschaduw (palettes) maar je kan eigenlijk nooit genoeg hebben, toch? Van highlight heb ik maar een palette, dus daar mag zeker verandering in komen. Vandaag laat ik wat eyeshadow en highlight palettes zien die ik graag ook nog zou willen aanschaffen als het maar even kan. En och, er zitten een aantal mooie tussen kan ik je al vertellen!

  1. Anastasia – Glow kit – Moonchild / 40 dollar 

Wauw! Wat magisch ziet dit palette eruit zeg. Echt heel gewaagd, de paarse kleuren maar de drie lichte kleuren zijn wel erg gangbaar. Genoeg keuze dus.

Urban Decay – Heat / 54 dollar

Ja wat een prachtig palette zeg. Ik ben sowieso erg fan van de paletten van UD. Ze bevatten goed pigment en de kleuren combinatie’s zijn altijd erg gevarieerd. Je kunt alle kanten op met zo’n palette.

Kyle cosmetics – Take me on vacation / 52 dollar 

De hele Kyle lipkit trend heb ik volledig geskipt. Ik ben gewoon totaal niet fan van lipgloss of liquid lipsticks. Het werkt gewoon niet voor mij. Dit palette daarentegen zou ik wel dolgraag willen. Het is even wat anders dan wat ik normaal zou kiezen maar daarom lijkt het me juist tof. Zoals bijvoorbeeld de blauwe kleur eens uitproberen.

Morphe palette 35 RG / 23,49 Euro

Een morphe palette staat ook al jaren op mijn wishlist. Waarom ik het steeds maar niet koop is ook een vraag want ze zijn relatief goedkoop voor de aantal kleuren en kwaliteit. Dit palette met rosé en gouden kleuren lijkt me echt prachtig.

 

Huda beauty Desert dus palette – 64,95 Euro

Echt een prachtig palette geïnspireerd op de woestijn. Maar oei, de prijs is nogal hoog voor alleen een palette.

 

Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette

Anastasia Modern Renaissance – 54,95

En als laatste een palette wat ik ook al maanden wil. En deze staat heel h0og op het lijstje kan ik je vertellen. Misschien toch maar eens binnenkort de knoop doorhakken…

 

Welk palette staat er op jouw wishlist?

Facebook – Instagram – Bloglovin – Twitter. 

 

 

Geef een reactie