Lifestyle

10 dingen die bloggers doen.

Ik volg al heel lang blogs en ben sinds kort ook een blog begonnen. Er zijn bepaalde dingen die bloggers doen waar andere personen niets van begrijpen. Het is natuurlijk niet zo dat elke blogger dit standaard doet, dus een beetje algemeen! Lees jij mee met de dingen die bloggers doen? En vergeet niet te laten weten of jij deze dingen ook doet als je een blog hebt!

bloggers

Bloggers be like…
1. Overal foto’s van maken.

Wij maken overal foto’s van. Shoppen we? We maken foto’s voor een shoplog. Eten we ergens? We maken foto’s voor op Instagram. Zien we buiten iets moois? we maken er een foto van want het kan handig zijn voor een toekomstige blogposts. Zelf maak ik eigenlijk niet heel vaak foto’s want ik vergeet het meestal, haha!

2. Ideeën voor een DIY.

Als we in een winkel zijn zien we een boel leuke dingen. Maar we bedenken ons dan dat je het ook makkelijk zelf thuis kunt maken wat leuker is maar soms ook veel goedkoper. En dan heb je natuurlijk weer een leuk idee voor een nieuwe blogpost. Zelf ben ik helemaal niet goed in DIY’s dus doe het vrijwel nooit maar ik ken genoeg personen in mijn vriendenkring die het doen en sommige creaties zijn echt geweldig.

3. Overal inspiratie vandaan halen.

Ja best gek dat we van veel dingen inspiratie krijgen. Zelf krijg ik inspiratie van de gekste dingen en op de gekste plekken. En dan heeft het soms niet eens te maken met hetgene.

Processed with VSCOcam with s2 preset

4. Items kopen op aanraden van andere bloggers.

Ja dit doe ik zelf heel erg vaak. De laatste tijd ben ik erg bezig met geld sparen en dat soort dingen en daarom koop ik meestal producten waar ik een goede review over gelezen. Ook heb je de vele trends in bloggerswereld die natuurlijk iedereen moet hebben en daar bevind ik me ook schuldig aan, haha.

5. Een miljoen foto’s maken.

We hebben al gehad dat bloggers overal foto’s van maken maar wij maken ook van een enkel ding een miljoen foto’s. Dit doen wij net zo lang tot wij eindelijk de perfecte foto hebben. Dit doe ik vooral bij reviews en dat soort artikelen. Maar ik heb verschillende bloggers echt een hele foto shoot zien houden met bijvoorbeeld een starbucks beker.

6. De ”mooiste” producten kopen.

Bloggers kopen producten omdat ze mooi zijn voor op foto’s. Een beetje gek toch? Een product kopen omdat het mooi op de foto staat. En bij bijvoorbeeld make-up kies ik het mooiste product uit die niet helemaal vies en/of beplakt is met duizend beveiliging stickers. Wat haat ik die dingen zeg.

tumblr_nqvn7ovwMz1tf67l3o1_500

 

7. Onbewust meedoen aan de trends.

Dit doen wij dus onbewust. Ik kan het niet heel erg goed uit leggen maar het komt er op neer dat als er veel over geschreven wordt op blogs die jij volgt je zelf er ook over gaat schrijven of ook graag meedoet aan de trend.

8. Social media perfectionisten.

We willen dat onze social media er net zo mooi uit ziet als de blog zelf en daarom maken we headers voor facebook, maken we de Instagram Feed helemaal perfect zodat het perfect bij elkaar past.

9. Outfit foto’s.

Zelf heb ik nog nooit outfit foto’s gemaakt omdat het bij mij niet zo spannend is. Maar als jullie dat leuk zouden vinden laat het dan weten! Verder gaan bloggers naar de leukste en gekste locaties om de perfecte foto’s te maken die bij de outfit passen.

10. Veel camera’s hebben en meenemen.

Zoals je ziet zijn foto’s erg belangrijk voor bloggers. Voor al deze foto’s hebben we natuurlijk veel camera’s nodig. Denk aan de mobiel. go pro, polaroid en natuurlijk de gewone camera met natuurlijk verschillende lenzen…

10 dingen die bloggers doen, dit zijn ze! Herken jij je in deze dingen? En heb jij nog een aanvulling?

 

 

13 thoughts on “10 dingen die bloggers doen.”

  1. Overal en altijd iets bij je hebben om te kunnen schrijven of iets te kunnen noteren als je inspiratie hebt. Laptop, iPad, Mobieltje of Kladblokje met pen.

  2. Vooral nummer 8 is best herkenbaar. Zodra er een blog online staat, overal promoten! De andere punten heb ik niet zo zeer. Ik heb geen blog die om veel foto’s vraagt, maar dat kan ook nog komen omdat ik zoekende ben naar inspiratie en onderwerpen. Jouw blog is leuk! Ik ga je volgen. 🙂

  3. Vooral het foto’s maken is heel herkenbaar. Deed ik al veel maar is nu nog erger, net nog tijdens het eten hihi. Manlief vroeg ook echt, is dit nou serieus weer voor je blog haha?

Geef een reactie