Lifestyle

10 dingen waar ik blij van word.

Soms is het voor mij best lastig om positief denken. Meestal klaag ik best veel en ben ik negatief ingesteld. Dat is natuurlijk niet helemaal goed. Op zijn tijd maak ik een lijstje met dingen waar ik vrolijk van word om niet altijd maar negatief te zijn. Voor mij helpt dit. Ik dacht, laat ik eens een lijstje delen op mijn blog.

10-dingen

1. Als het lekker weer is.

Ja, als het lekker weer is dan voel ik me gelijk veel fijner en wil ik gelijk dingen buiten gaan doen. Het ideale weer voor mij is lekker warm maar niet te warm. Dat je lekker een wandeling kunt maken en niet helemaal bezweet terug komt.

2. Fruit.

Ik hou ontzettend veel van fruit. Ik eet bijna elke dag een appel en dat vind ik heerlijk. Mijn favoriete fruit is ananas. Ook word ik er blij van als ik kleding zie wat te maken heeft met fruit. Het ziet er dan zo zomers en vrolijk uit.

3. Lekker eten.

Om in de food categorie te blijven: lekker eten. Ik kan echt genieten als ik gewoon lekker eten eet. Mijn lievelingseten is pizza en ik kan gewoon blij worden als we dat als avondeten eten. Ook vind ik het heerlijk als ik een rijk belegd broodje kan eten, met extra veel kaas!

large

Bron.

4. Mijn hond.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn hond soms wel irritant vind omdat hij altijd zo wild is en totaal niet met vreemden kan opschieten maar over het algemeen is het een schatje. Hij wilt altijd eten en aandacht en is heel lief. Hij wil altijd knuffelen terwijl hij daar veel te groot voor is.

5. Shoppen.

Ik vind echt heerlijk om te shoppen. Gewoon even een dagje weg en leuke items scoren. Ik kan echt gelukkig worden als ik een leuke kledingstuk heb gevonden. Ook is het natuurlijk erg gezellig als je met een vriend gaat shoppen.

6. Muziek.

Ja van muziek word ik vrolijk als het natuurlijk vrolijke muziek is. Op dit moment is mijn favoriete liedje This Summer’s Gonna Hurt Like A Motherfucker van Maroon 5. Een leuk liedje.

7. Oude foto’s.

Als ik me verveel kijk ik wel eens naar oude foto’s. Dan wordt ik blij omdat ik me dan weer leuke dingen herinner waar ik normaal niet aan zou denken. Ook heb ik dan zin om weer een nieuw uitje te plannen.

8. Als ik er leuk uit zie.

Soms heb je wel eens dagen dat alles mislukt. Je make-up zit niet goed en plots heb je niets meer om aan te trekken. Maar gelukkig he je ook de dagen dat alles wel meezit en je je er zelf leuk uit vind zien. Dan voel je je positief en dat straal je ook uit.

9. Een ander helpen.

Ik ben best wel een behulpzaam persoon. Ik vind het dan ook erg leuk om andere te helpen. Soms geef ik wel eens ongevraagd advies maar dat terzijde… Het geeft mij voldoening als ik mensen help.

10. Uitslapen.

Als laatste uitslapen. Ik ben best wel lui soms en hou van slapen. Ik ben veel vrolijker als ik uit mijzelf wakker wordt en dan niet van de wekker, herrie of omdat ik moet plassen. Dat vind ik zo vervelend!

Zo! Dat was mijn lijstje alweer.

Wat maakt jou blij?

 

0 thoughts on “10 dingen waar ik blij van word.”

Geef een reactie