Lifestyle

10 irritante dingen tijdens het shoppen.

Het is weer tijd voor een klaag artikel. Shoppen is erg leuk. Het is gezellig als je met vrienden gaat, je vind nieuwe spullen voor jezelf en je doet inspiratie op. Maar shoppen kan soms wel irritant zijn. Vooral als je shopt in een drukke stad. Vandaar deel ik 10 irritante dingen die iedereen wel eens mee maakt tijdens het shoppen

10 dingen shoppen

  1. Mensen die niet doorlopen.

Dit vind ik wel een van de irritantste dingen. Ik hou er helemaal niet van om uren in dezelfde winkel te blijven (behalve Primark dan). Maar dan heb je altijd van die mensen die blijkbaar wel uren in dezelfde winkel willen zijn en gewoon niet doorlopen of een half uur bij hetzelfde item gaan staan kijken. En jou even laten kijken? Nee hoor.

2. Verkeerde maat.

Je kent het wel… Je ziet echt serieus het perfecte shirtje en je persenweet al gelijk dat je het wilt. Maar dan is er alleen maar XS die jij met je maat L natuurlijk zo niet gaat passen. Dit heb ik al zo vaak gehad. Ook heb je wel eens dat het kledinghangertje er verkeerd op zit met een verkeerde maat. Denk je dat je maat 38 hebt, blijkt het in de paskamer dat je jezelf in maatje 34 aan persen bent.

3.  Niets dat past en goed zit.

Je bent klaar met in de winkel kijken en hebt alle items in de winkel mandje gestopt. Je hebt een aantal erg toffe items en gaat ze nu passen in de paskamers. Maar niets past of zit goed. Uiteindelijk neem je niets omdat je niks leuk en goed vind staan. Jammer, want je dacht dat je zulke leuke en mooie items had bemachtigd.

4. Te veel tassen.

Leuke spullen scoren is fun maar je kan ook overdrijven. Want er is een moment tijdens het shoppen dat je het gewoon niet meer aan kunt en je echt een pak ezel voelt door alle tassen. Helaas moet je nog een eindje terug lopen naar je bus halte. En dan hoor je ineens een scheur. Ja hoor, er is een papieren tasje gescheurd en de hele grond ligt vol spullen. Snel doe je het de andere tassen maar je moet uitkijken dat die niet ook gaan scheuren.

5. Chagrijnig winkelpersoneel.

De houding kan beïnvloeden hoe jij je voelt.  Als er dan mensen niet aardig zijn of chagrijnig tegen je doen is dat natuurlijk niet leuk. Ook vraag je hierdoor minder en koop je uiteindelijk ook minder. Ik snap het best als je even moe bent of even met je collega’s wilt kletsen maar ik vind toch dat je wel een beetje moet kijken naar je klanten.

IMG_0609-1024x683

6. Wachten.

Het zal best wel eens kunnen voorkomen dat jij tijdens het winkelen moet wachten op van alles en nog wat. Denk aan de wacht rijen bij de pas kamers en kassa en winkelende mensen en personeel die precies voor de spullen staan die jij wilt pakken. Dit is vervelend als jij net zo ongeduldig bent als mee en niet lang in een winkel wilt blijven.

7.  Miskopen.

Tja, hier hebben we allemaal wel eens last van toch? Je denkt een aantal leuke items bemachtigd te hebben maar uiteindelijk belanden ze achter in je kast en kijk je er nooit meer naar om. Of misschien is het product wel anders in normaal licht. Dat heb je namelijk wel eens, dat het in winkel licht er anders uit ziet. Kijk vooral uit met make-up.

8. Niet kunnen vinden wat je zoekt.

Soms ga je wel eens naar de stad voor een specifiek item. Normaal zie je in 100 winkels het item hangen wat jij graag wilt maar als je eenmaal naar het item op zoek bent is het nergens meer te bekennen. Uiteindelijk ga je maar voor een item wat er een beetje op lijkt want je hebt het item echt nodig! En de volgende keer als je gaat shoppen zie je het item natuurlijk weer hangen in 100 winkels…

9. Drukte. 

Ik vind het helemaal niet fijn om te shoppen als het echt heel druk is. Het is dan veel te warm in de winkel en in de pas hokjes. Ook loopt basicly iedereen elkaar in de weg  en zien de winkels er niet zo mooi uit doordat iedereen de items gehaast terug hangt. Je hebt dit vooral in drukke steden als Amsterdam. Ook is natuurlijk een goed voorbeeld Primark.

10. Geen prijzen.

Het laatste irritante ding is geen prijs kaartjes. Ik wil namelijk wel graag weten wat het kost en ik niet gelijk mijn hele maand loon betaal voor een ding. Meestal koop ik het ook gewoon niet als er geen prijs aan hangt, tenzij het echt iets is wat ik leuk vind. Ook hangen er soms items verkeerd. Dan hangt er bijvoorbeeld een bordje met 20 euro maar zitten er ook duurdere items tussen.

Dat waren mijn irritaties tijdens het winkelen. Waar irriteer jij je aan tijdens het winkelen?

Ps. Bedankt Sabrinaputri.nl voor de foto’s.

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

9 thoughts on “10 irritante dingen tijdens het shoppen.”

  1. Heel erg herkenbaar! Ik kan er vooral niet tegen als mensen in de weg lopen of niet even aan de kant gaan en zo tegen je aan botsen – en lopen dan door zonder sorry te zeggen!
    Het liefst ga ik daarom ook doordeweeks wat winkels bezoeken, vooral kledingwinkels eigenlijk!

  2. Ja dit is echt heel herkenbaar! Vooral mensen die niet doorlopen en het niet kunnen vinden van leuke dingen… Dan stel je je helemaal in op: ‘oh vandaag ga ik leuke dingen kopen!’. En dan kun je niks vinden… zo vervelend! Liefs

Geef een reactie