Lifestyle

10 Irritante mensen in een winkel.

Ik werk al ruim anderhalf jaar in een supermarkt, de Vomar. Ook werk ik sinds kort bij Blokker. In die tijd ben ik een hoop irritante personen tegengekomen. En niet alleen als ik aan het werk ben, ook als ik aan het winkelen ben kunnen er irritante situaties ontstaan. Misschien vind jij je zelf wel in een van deze personen!

10

 

Bron.

1. Mensen die niet doorlopen.

Dit vind ik echt heel vervelend als ik zelf aan het winkelen ben. Sommige mensen lopen gewoon echt niet door! En als het een oud iemand is snap ik het nog wel want die kunnen er natuurlijk niets aan doen. Meestal zijn het ook nog hele groepen die de hele weg versperren en je er onmogelijk omheen kunt. Of dan ben je in een lekker tempo aan het lopen: BAM! Staan ze ineens stil waardoor je tegen ze aan knalt. En dan worden zij nog boos ook!

 2. Mensen die een theekransje houden in een winkel.

Je loopt door een winkel en je ziet ineens een groepje staan. Meestal van middelbare leeftijd. Ze bespreken daar al hun verhalen van de afgelopen week of zelfs dag. Ik snap echt niet waarom ze al deze dingen zeggen in het openbaar aangezien het soms best wel persoonlijke verhalen zijn. En even aan de kant gaan, nee hoor! Ze staan er zelf wel goed, allemaal met een eigen karretje…

3. Mensen die veel lawaai maken.

Meestal zijn dit tieners die met een hele groep komen. Ze komen dan binnen om ”stoer” te doen en ze schreeuwen en schelden er op los. Vervolgens gaan ze weg met de goedkoopste energy drankjes, snoep en chips. Heel vervelend dat drukke gedoe. Zelf als ik aan het werk ben raak ik er helemaal gestrest van. Ook zijn het soms kleine kinderen, die overal rond rennen, wat soms nog best gevaarlijk is.

f8e2610120f0beb34b16b7c3ec071e27

4. Mensen die boos worden als ze niet geholpen kunnen worden.

Soms kan het zijn dat een bepaald product uitverkocht is of iets dergelijks. Of het kan zijn dat ik een bepaald probleem gewoon echt niet kan oplossen. Sorry, dit is ook maar mijn bijbaantje. Ik kan ook niet altijd alles weten. Dan worden deze mensen heel erg boos terwijl ik altijd voor een goed alternatief probeer te zorgen. Heel naar vind ik dat ze de boosheid op mij afreageren.

5. Ruziënde mensen in een winkel. 

Ik snap echt niet dat je een winkel in loopt als je ruzie hebt. Je irriteert mensen en het lijkt me voor jezelf ook niet zo leuk want je zet jezelf enorm voors schut. Ik heb zelfs een meegemaakt dat een man zo boos was dat hij met een melk pak ging gooien. Daar schrok ik wel echt van! Ook heb ik wel eens soms dat bij de kassa een koppel ruzie maakt over wie het bedrag gaat betalen.

6. Oude mannetjes die foute grappen maken.

Dit heb ik best wel vaak. Heel vervelend. Ik snap ook echt niet wat deze mensen willen bereiken want ze bereiken er echt niks mee. Alleen maar ongemakkelijk gedoe.

e57c5155ebbe3ac64f01e11415b48077

 

7. Winkeldieven.

Dit heeft denk ik geen uitleg nodig. Ik heb hier echt een pesthekel aan en snap ook niet hoe je dit kunt doen.

8. Voordringers.

Heel irritant. Ik snap dat je niet wilt wachten, maar dat wil niemand. Gedraag je gewoon en wacht op je beurt. Ook zijn er dan de mensen die denken dat als je een keer in de rij gaat staan dat deze plaats dan voor jou gereserveerd is. Ze zijn dan een artikel vergeten en rennen dan terug om het te halen en verwachten dan dat jij de plek voor hun bezet houdt.

9. Mensen die stinken.

Oh god, ik vind dit echt zo erg. Ik snap echt niet als je niets doet aan verzorging. Toch zijn er mensen die het weinig boeit… En dan blijven zulke mensen natuurlijk extra lang tegen je praten.

10. Klanten die letterlijk alles vertellen en vragen.

En als laatste… De klant waar je bijna niet vanaf komt. Ze blijven maar dingen vragen en vertellen hun hele levensverhaal. Ze willen dat je overal meeloopt en elk product laat zien. Ook verwachten ze dat je het hele assortiment uit je hoofd kent en uiteraard alle product omschrijvingen. Natuurlijk ben ik er om klanten te helpen maar ik heb ook andere dingen te doen.

Zo! Dat was het alweer.

Wat vind jij vervelend in een winkel?

 

 

26 thoughts on “10 Irritante mensen in een winkel.”

  1. Ohhh nog tijd zat om aan meer dingen te ergeren trust me haha! Werk al 14 jaar in winkels..Probeer van t negatieve juist het positieve ervan te maken of het opzij te zetten, anders hou je het niet lang vol 🙂 Veel gekke dingen meegemaakt en vervelende dingen zoals bedreigingen. Je leert er ook van.

    1. Ik vindt in een winkel werken erg leuk hoor! Maar soms mogen we ook even klagen, daar zijn we tenslotte Nederlanders voor, haha! En ja, bedreigingen zijn naar… Gelukkig heb ik dat nog nooit meegemaakt.

  2. Ik werk bij de Albert Heijn en wat je bij 3 noemt zijn bij ons meestal kleine kinderen die dat doen, tieners vallen wel mee. Inderdaad vooral mensen die niet doorlopen of midden in de gang stil gaan staan en zich ook totaal niet van hun omgeving bewust zijn, vreselijk

    1. Misschien ligt het aan de plaats waar ik woon. Ik woon namelijk in Ijmuiden en daar is het percentage hangjongeren best hoog. En inderdaad kleine kinderen! Je hele winkel wordt verbouwd…

  3. Ohhh jaaa, snap ik volledig. Je hebt enkele goede punten besproken. Onvriendelijke mensen zijn mijn minst favoriete mensen. Zo heb ik als student heel lang in een restaurant gewerkt en soms waren ze zo onvriendelijk dat ik niet inzag waarom ze überhaupt iets kwamen eten.

  4. Oja, mensen die de weg versperren en zo blind zijn dat ze niet eens beseffen dat ze grandioos in de weg staan. En mensen die aan de kassa hun hele levensverhaal vertellen terwijl jij je net moet haasten om de kleine van de opvang op te halen, waardoor jij uiteindelijk ook nog eens kan bijbetalen voor de opvang. Aaargh, zwijg toch gewoon, er heeft niemand nood aan jouw verhaal!

  5. Oja, mensen die de weg versperren en zo blind zijn dat ze niet eens beseffen dat ze grandioos in de weg staan. En mensen die aan de kassa hun hele levensverhaal vertellen terwijl jij je net moet haasten om de kleine van de opvang op te halen, waardoor jij uiteindelijk ook nog eens kan bijbetalen voor de opvang. Aaargh, zwijg toch gewoon, er heeft niemand nood aan jouw verhaal!

  6. Mensen die met een hele zak kleingeld hun boodschappen willen betalen en dan op hun gemak gaan staan uittellen en dan hebben ze ook nog te weinig geld dus moet er 1 boodschap afgehaald worden en dan nog hebben ze te weinig geld dus nog 1 boodschap eraf. Achter je staat een gehaast iemand zijn boodschappenkar tegen jouw enkels te duwen. Ondertussen is de kassarol op en moet iemand een nieuwe gaan halen in Verweggistan. Dan komt er een oud wijf met 10 zegelboekjes om in te leveren. Een ander wil persé jouw AH moestuintjes, fluffies of andere stomme spaaracties. Iemand vraagt of ie voor jouw mag in de rij want ze heeft maar 1 dingetje. Produkt komt bij de kassa, staat geen prijs op en er moet een winkelmedewerker komen uit ongeveer China om de prijs te gaan zoeken in Verweggistan. De Kruidvat cassïere die vraagt: heeft u alles kunnen vinden? Nee , ik zoek de aambeienzalf en de puistencrème nou goed !!!

Geef een reactie