Beauty & Mode Budgetproof

Budget kleding webshops – Mijn 4 favoriete webshops

budget kleding webshops

Webshops afstruinen naar de leukste kleding is natuurlijk het allerleukste. Maar het is nog leuker als de kleding dan ook nog lekker goedkoop is. Vandaag deel ik webshops met jullie waar je kleding kunt scoren voor een budget prijsje. Shop je mee?

C&A

Afbeeldingsresultaat voor c&a

C&A ken je waarschijnlijk wel. Toch moet ik zeggen dat dit toch wel voor een wat ouder publiek is dan mijn eigen leeftijd. Maar daarentegen kan C&A mij soms toch aardig verbazen met de collecties die ze soms weer tevoorschijn toveren. Mijn ideale kledingstijl kan ik bij C&A niet krijgen maar soms zit er zeker wat leuks tussen.

Aliexpress / Ebay 

Budget kleding webshops

Dit is niet persé een (kleding) webshop maar is wel een site waarop je goedkoop producten kunt scoren. Je kunt er ook kleding op scoren. Je moet wel een beetje uitkijken met wat je koopt, soms lijken de kledingstukken heel anders dan ze in het echt zijn, kloppen de maten niet etc. Wel kun je de reviews lezen om dat soort miskopen te voorkomen.

Klik hier om te shoppen bij Ebay.

Klik hier om te shoppen bij Aliexpress. 

Romwe 

Afbeeldingsresultaat voor romwe webshop

Romwe is een webshop waar ik zelf nog nooit iets heb besteld eigenlijk. Toch beland ik er redelijk vaak en stop ik mijn winkelmandje helemaal vol want de kleding is leuk en goedkoop. Misschien moet ik toch maar eens mijn winkelmandje afrekenen…

Lesara

Budget kleding webshops

Lesara is ook een webshop die voor een prikkie kleding verkoopt. Lesara vindt ik zeker een leuke webshop maar soms is de kwaliteit niet helemaal optimaal. Maar hey, je betaald er ook minder voor dus je moet ook net iets minder verwachten. Toch hebben ze een aantal leuke items in deze webshop.

Meer tips lezen over shoppen? Lees hier tips om goedkoop te shoppen.

Ken jij nog een budget kleding webshops? 

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

3 thoughts on “Budget kleding webshops – Mijn 4 favoriete webshops”

Geef een reactie