Lifestyle

10 x eten wat ik niet lekker vind

Ja, ik geef het toe. Ik ben best wel een moeilijke eter. Ik hou van veel verschillende dingen eten niet. In deze post vertel ik jou 10 dingen die ik gewoon eigenlijk helemaal niet lekker vind. Eet smakelijk!

eten

  1. Champignons 

Gelijk het meest vieze ding in de wereld; een champignon. Nee sorry maar dit gaat er bij mij echt niet in. Ik vind dit echt verschrikkelijk en nee ik overdrijf niet… Nope, hier maak je me NIET blij mee.

2. Sla

Dit is wel een rare. Eigenlijk vind iedereen die ik ken sla wel lekker. Het is niet dat ik het totaal niet lust maar lekker is een ander verhaal. Eigenlijk vind ik het helemaal naar niets smaken.

3. Karbonade 

Nee dit stukje vlees kan ik niet waarderen. Ten eerste zit er een bot in en ik hou al niet van kluiven (daarom hou ik ook niet zo van spare-ribs en kippen vleugels bijvoorbeeld). Ten tweede vind ik de structuur gewoon echt niet lekker.

Afbeeldingsresultaat voor paprika

4. Paprika

Deze groente vind ik ook echt niet lekker. Als er paprika in een bepaald gerecht zit smaakt gelijk het hele gerecht naar paprika en ik hou echt niet van die smaak. Dan maar een andere groente in de gerechten.

5. Salades op brood

Ik wist niet precies hoe ik dit moest omschrijven maar hiermee bedoel ik van die dingen zoals sandwich spread, kip kerrie salade etc. Van die smeerbare dingen op brood. Nee ik vind het dan veel te smeuïg voor op brood.

6. Vis 

Ja ik woon in Ijmuiden en ik hou niet van vis. Ik hou maar van 2 soorten vis denk ik maar de rest vind ik eigenlijk allemaal niet lekker. Daarom kun je mij ook echt niet gelukkig maken met sushi.

Afbeeldingsresultaat voor meergranenbrood

7. meergranenbrood

Van wit brood en lichtbruin hou ik wel. Ik hou eigenlijk echt veel van brood. Maar meergranenbrood dus totaal niet. Ik hou helemaal niet van zaden of pitten dus dan vind ik dit al helemaal niet lekker.

8. Groene thee

Ik kan best wel genieten van een lekker warm kopje thee, vooral in de winter. Maar wat ik dan wel echt niet lekker vindt, is groene thee. Ik vind het zo bitter smaken en ik vind het ook gewoon naar planten smaken (duh, het is groene thee). Nee, dit is niet mijn ding.

9. Bier

Nee dit drankje vind ik echt smerig zeg. Veel leeftijdsgenoten kijken er raar van op als ik zeg dat ik het vies vindt. Ik vind de smaak gewoon echt niet lekker en vind het ook echt niet lekker ruiken. Geef mij maar iets lekkers zoet of een wijntje.

Afbeeldingsresultaat voor bier

10. Olijven

Hoe kunnen mensen dit possibly lekker vinden? Het lijkt op druiven, maar nee het is zeker niet zo lekker als druiven helaas. Ook dit vind ik veel te bitter om te eten en maak je me niet blij mee.

Wat vind jij niet lekker?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

 

Geef een reactie