Beauty & Mode Lifestyle

10 x leuke kerst cadeautjes

De kerst aankopen zijn begonnen! Boodschappen voor het kerst diner, versiering voor het huis en de kerstboom… En natuurlijk cadeaus voor mensen die je graag blij wilt maken. Het kan lastig zijn om leuke cadeaus te verzinnen. Daarom deel ik 10 cadeautjes die ik wel zou geven.

 

1.Activity tracker

Fitbit Charge 2 activity tracker - Zwart - small

Een activity tracker lijkt me nog steeds er leuk om te hebben. Met een activity tracker kun je simpelweg je activiteiten van je dag en trainingen meeten. Denk hieraan aan hartslag, aantal stappen, actieve minuten en verbrande calorieën. Zo krijg je inzicht in je levensstijl.

Klik hier om dit cadeau te bekijken.

2. Puzzels

Jan van Haasteren Kerstmis - Puzzel 1000 Stukjes

Puzzels is leuk om te geven voor zowel jonge als oude leeftijd. De puzzels van Jan Van Haasteren vind ik er altijd leuk uitzien.

Klik hier om dit cadeau te bekijken. 

3. Cadeaubonnen 

bol.com cadeaukaart - Envelop

Cadeaubonnen doen het altijd goed. Bijvoorbeeld cadeaubonnen van Bol.com vind ik altijd leuk om te krijgen aangezien je op bol.com eigenlijk van alles kunt kopen. Van boeken en muziek tot beauty producten.

Klik hier om dit cadeau te bekijken. 

4. Parfum

Paco Rabanne Lady Million 50 ml - Eau de parfum - for Women

Misschien een beetje een cliché cadeau maar parfum is ook altijd goed. Het is een luxe product en je kunt het zo duur maken als je wilt. Parfum gebruikt iedereen wel dus is het ook geen cadeau waar je niet zeker weet of het gebruikt gaat worden.

Klik hier om dit cadeau te bekijken.

5. Boeken – Fantastic beasts Screenplay

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Boeken vind ik erg leuk om te krijgen. Als iemand een beetje van lezen houdt zijn boeken het ideale cadeau. Dit boek heb ik een tijdje geleden gekocht, dit is niet echt een boek maar een script. De script van fantastic beasts. Ook als je niet persé van lezen houdt en wel van deze films of de Harry Potter wereld is dit zeker een aanrader.

Klik hier om dit cadeau te bekijken.

6. (aparte) Make-up – Gouden lipstick van L’oreal

Make-up is natuurlijk leuk voor vrouwen. Ik vind het wel leuk om make-up te geven maar ik vind het altijd wel leuk om iets aparts te geven. Iets wat de andere persoon niet persé zelf zou kopen, voor een feestje bijvoorbeeld. Zoals deze gouden lipstick van L’oreal. Bij bol.com krijg je nu maximaal 50% korting op producten van L’oreal.

Klik hier om dit cadeau te bekijken.

7. Gezelschapsspel – Escape Room

Escape Room The Game - Gezelschapsspel

Gezelschapsspellen vind ik altijd super leuk om te doen. Sinds kort bestaat het spel Escape Room. Je moet met dit spel met zijn allen een raadsel oplossen waar je een uur te tijd voor hebt. Het lijkt me echt heel tof om dit een keer te spelen en te kijken of het mij gaat lukken.

Klik hier om dit cadeau te bekijken.

8. CD’s – Beyoncé Lemonade

Lemonade (CD+DVD)

Een CD is natuurlijk leuk aan de geven aan iemand die fan is van een bepaalde artiest of soort artiest. Ik vind Lemonade een leuk album en zou deze wel op CD willen, vooral omdat deze niet te beluisteren is op Spotify, waarvan ik het meeste gebruik maak.

Klik hier om dit cadeau te bekijken.

9. Powerbank

Trust Urban Primo Powerbank - 8800 mAh - Zwart

Een powerbank is altijd handig en komt altijd wel bij iemand van pas. Met een powerbank kun je je telefoon opladen zonder stopcontact, super handig. Vooral een goede die je telefoon vaak kan opladen is ideaal.

Klik hier om dit cadeau te bekijken.

10. Kalender – Loesje

Loesje scheurkalender 2017

Een kalender is natuurlijk ook leuk om te geven aangezien het nieuwe jaar bijna begint. Scheur kalenders vind ik de leukst. Zo begin je de dag toch elke dag met een quote of iets anders.

Klik hier om dit cadeau te bekijken.

Wat voor cadeaus heb jij gekocht voor kerst?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

 

Geef een reactie