Beauty & Mode Lifestyle Uncategorized

10 x make-up fails die we allemaal doen

We gebruiken allemaal make-up wel eens zoals het niet hoort. Dat kan vroeger zijn toen je nog niet wist hoe make-up werkte maar ook gewoon nu. Iedereen heeft wel eens een make-up fail gedaan. Vandaag deel ik tien make-up fails die iedereen wel heeft gedaan.

  1. Make-up niet erafhalen

Jep… Guilty. Ik probeer eigenlijk altijd gewoon mijn make-up eraf te halen en meestal gebruik ik dan ook nog een masker of nacht crème. Soms komt het bij mij nou eenmaal voor dat ik gewoon te moe ben om het er af te halen of dat ik het gewoon vergeet.

Afbeeldingsresultaat voor mascara

2. Extra laagje mascara  

Normaal gesproken hoor je eigenlijk maar een laagje mascara aan te brengen op je wimpers. Eigenlijk doe ik meestal wel twee laagjes. We hebben allemaal wel meegemaakt dat het eerste laagje er oké op zat en dat je het tweede laagje aanbracht en het er niet meer zo oké uitzag… Klonten helaas.

Afbeeldingsresultaat voor highlighter make up

3. Te veel make-up product 

Foundation, highlighter of bronzer. Als je hier teveel van gebruikt ziet het er niet goed uit. We hebben allemaal wel eens te veel product aangebracht waardoor je eruit zag als een soort mislukte barbie pop. Nee bij blush is less more!

4. Te lichte/donkere kleur

Dit heb ik vooral gehad met foundation. Dat je een foundation voor het eerst probeert en hij veel te donker bleek te zijn. Dit kun je natuurlijk ook hebben met bijvoorbeeld wenkbrauwproducten.

Afbeeldingsresultaat voor make up houdbaarheid

5. Make-up lang bewaren

Houdt iemand zich ooit wel aan de houdbaarheid van producten? Meestal merk je vanzelf wel wanneer je een product niet meer kan gebruiken en ik heb er nog nooit iets ergs mee meegemaakt. Toch hoor je eigenlijk de producten weg te gooien als de datum is verlopen.

Maak jij je schuldig aan een van deze make-up fails?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

 

Geef een reactie