Beauty & Mode Lifestyle

3 x de beste nieuwjaars sales

Een van de leukste dingen van het nieuwe jaar vindt ik misschien wel alle goede deals die nu te verkrijgen zijn. De winkels moeten ruimte maken voor de nieuwe assortimenten en daarom kun je veel producten voor een veel lagere prijs bemachtigen. Me like. Vandaag laat ik je de beste sales zien van dit moment.

  1. The Body Shopthe body shop kerstsales

Deze sale vind ik altijd geweldig. Je kunt met deze actie altijd heel veel korting krijgen. Mijn favoriete merk voor lichaamsverzorging is altijd al the body shop geweest dus ik als fan ben uiteraard erg blij met deze hoge kortingen

2. Bershka

Qua kleding is berschka erg goed bezig in de sale. Namelijk 50% korting op geselecteerde artikelen. Daar zeg ik zeker geen nee tegen. Ik heb al wat leuke items gezien dus het is het zeker waard om een kijkje op de website te nemen.

3. Lush

lush sale aanbieding

Ook Lush vind ik echt geweldig om te shoppen in de sale. Je krijgt namelijk 50 procent korting op het kerst assortiment en een deel van het normale assortiment. Super fijn, aangezien ik Lush soms nog wel wat prijzig vindt.

Bij welke winkel ga jij in de sale kopen?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

 

Geef een reactie