Beauty & Mode

3 x Trendy heren kleding stukken – Heren kleding van 2trendy.nl

Zelf vind ik het altijd leuk om voor vrienden van mij mee te gaan om kleding te shoppen. Ik merk dat heren kleding soms wat ‘saai’ kan zijn. Vandaag deel ik drie heren kleding stukken die onmisbaar zijn in een kledingkast naar mijn mening. Kijk je mee naar deze trendy heren kledingstukken van de just junkies lijn van 2trendy.nl?

1. Bomber Jack

Een bomber jack is niet meer weg te denken uit het straat beeld en kan niet ontbreken in een kleding kast. Dit stoere bomber jack zal goed staan op elke outfit. Ik vind groen altijd een erg mooie kleur bij zowel heren of dames kleren. Met dit jack maak je van een saaie outfit snel een stoere outfit met een leuk kleurtje.

2. Nette broek

Een nette broek / pantalon zie je steeds vaker in het normale straatbeeld. Een pantalon kun je tegenwoordig niet alleen gebruiken met zakelijke doeleinden maar je kunt het ook dragen voor een casual look. Draag er dan wel iets stoers bij zoals stoere sneakers of het bovengenoemde bomber jack.

3. Lang shirt met capuchon

Het laatste product is een absolute onmisbare basic. Ik denk dat iedere man wel zo’n shirt in zijn gaderobe moet hebben. Het kleed lekker af en ziet er ontzettend goed uit terwijl het shirt lekker basic is. Je kunt hem op verschillende manieren combineren, zoals alleen dit shirt of met een jack erboven. Eigenlijk staat dit shirt bij alles wel goed.

Dit zijn drie producten van de just junkies lijn van 2trendy.nl die ik heb laten zien maar ze hebben nog ontzettend veel andere kledingstukken om jouw heren gaderobe mee uit te breiden. Vind hier just junkies kleding.

Geef een reactie