Beauty & Mode

Budget beauty producten – 5 budget producten die top zijn!

Budget beauty producten

Ikzelf hou erg van make-up. Ik heb zowel high-end als budget producten en ik kan er beiden gelukkig van worden. Maar het leukste vind ik wel om een echt goed product te vinden voor een klein prijsje. Vandaar dat ik daar eigenlijk vaker over blog. In deze post laat ik 5 budget beauty producten zien die ik de afgelopen tijd erg vaak gebruik. Kijk je mee?

Etos Highlighting Powder

Ik begin de Budget beauty producten lijst met een highlighter. Highlighters worden steeds meer betaalbaar. Je kunt ze nu ook gewoon in het schap vinden van de budget merken. Ook Etos heeft twee highlighters in zijn assortiment en ik vind ze prachtig. Ik heb over deze poeders ook een artikel geschreven. Klik hier om dat artikel de lezen.

Catrice all matt plus foundation

Budget beauty producten

Deze foundation gebruik ik echt al jaren in de lichtste kleur. Dit past gewoon precies bij mijn kleur en geeft precies de dekking die ik graag wil, ja ik ben zeker te spreken over deze foundation. En dat voor een geweldig prijsje van dit product is zo’n zeven euro en makkelijk verkrijgbaar.

Etos colour & care lipsticks matte

Budget beauty producten

Ja Etos doet het goed in dit rijtje. Deze matte lipsticks vind ik echt geweldig. Je zou ze bijna kunnen vergelijken met lipsticks van MAC, zo goed zijn ze. Deze lipsticks geven veel kleur af, blijven lang zitten en geven gewoon een mooi eindresultaat. Deze lipsticks gebruik ik erg vaak.

Catrice speed star mascara

Budget beauty producten

Wat een GEWELDIGE mascara is dit! Ja echt, ren nu naar de winkel en koop van je laatste centen deze mascara. Alles wat ik in een mascara wil zit in deze mascara. Deze mascara geeft mooie lengte en volume maar zonder klonten en het gevreesde spinnen poten effect. Zeker even uittesten dus.

Essence mattifying compact powder

csm_777320_e029915d21

En we sluiten af met een product van Essence. Deze poeder gebruik ik net als de Catrice foundation echt al jaren. De poeder is echt in veel kleuren verkrijgbaar en ik gebruik de lichtste kleur. Doet gewoon goed zijn werkt en blijft de hele dag zitten.

Welk budget product raad jij mij aan?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

7 thoughts on “Budget beauty producten – 5 budget producten die top zijn!”

  1. Ik hou ook echt van budgettoppers 🙂 Ik ga de mascara van Catrice zeker eens proberen. Ik ben erg fan van de oogschaduwpaletten van Makeup Revolution.

Geef een reactie