Lifestyle

5 Favoriete series.

Eerlijk is eerlijk, ik houd meer van films. Je kijkt het gewoon even snel en meestal heb ik niet echt tijd om een serie te kijken. Toch kijk ik soms wel series en heb ik een aantal favorieten. In deze post deel ik 5 van deze favoriete series.

favoriete series

  1. Teen wolf.

Scott McCall was just another kid in high school. Until, one night his best friend Stiles brings him to the woods and Scott is bitten by a werewolf. Being a werewolf came with its perks- stronger, faster, new star in the lacrosse team, popularity- but also made it hard to control his anger. Scott has also fallen for the new girl in town, Allison, whose dad is trying to hunt and kill Scott. Scott now has to try and balance his out of control life, figure out how to control his new powers, try not to be killed by the alpha that bit him, and protect Allison- and keep her from finding out his big secret.

Ik vindt teen wolf echt geweldig. Ik hou wel van Fantasy, maar dan wel met echte personen (dus geen robots ofzo). Het verhaal is heel goed uitgewerkt en het ziet er allemaal strak uit. Wel is het een beetje onrealistisch maar dat mag wel van mij. Er komen steeds nieuwe dingen aan de orde waardoor het ook spannend blijft. Op dit moment ben ik bezig met seizoen 4.

449508ebb10f433ac3f5a4472ac4dd54

2. Prison Break.

Structural Engineer Michael Scofield turns himself in to the Fox River Penitentiary in order to break out his brother Lincoln Burrows, who is on death row for the murder of the Vice President’s brother. But Lincoln was set up by some of the Company (an agency formed by corrupt government officials) guys, headed by General Jonathan Krantz. Michael breaks out from Fox River with his brother Lincoln and other convicts.

Dit was volgens mij de eerste serie die ik keek en het was geweldig. Deze is dus wel wat oud (2009) maar niet minder leuk. Dit is een ontzettende mind fuck serie en zo spannend. Ik heb deze echt achter elkaar gekeken, zelfs in de nachten haha. Wel moet ik zeggen dat ik het eerste seizoen het best vond. De andere waren ook leuk hoor, maar toch net iets minder.

breaking-bad

3. Breaking Bad.

When chemistry teacher Walter White is diagnosed with Stage III cancer and given only two years to live, he decides he has nothing to lose. He lives with his teenage son, who has cerebral palsy, and his wife, in New Mexico. Determined to ensure that his family will have a secure future, Walt embarks on a career of drugs and crime. He proves to be remarkably proficient in this new world as he begins manufacturing and selling methamphetamine with one of his former students. The series tracks the impacts of a fatal diagnosis on a regular, hard working man, and explores how a fatal diagnosis affects his morality and transforms him into a major player of the drug trade.

Ik denk dat iedereen die zich een beetje bezig houd met serie’s Breaking Bad wel kent. Ik ben echt heel laat met deze serie begonnen (lees – deze maand). In het begin vond ik het eerlijk gezegd maar niks. Vond iedereen deze serie nou zo geweldig? Ik bleef doorkijken en nu ben ik er helemaal in en vindt ik het ook echt leuk. De serie komt wel traag op gang en soms gebeurt er echt minuten lang niks maar als het eenmaal spannend wordt kan ik echt niet stoppen met kijken.

doctors1

4. Doctor Who.

The Doctor, over 2,000 years old, travels through time and space in a blue police box and is rarely seen without his companions. This revived series of Doctor Who began airing in March of 2005, 42 years after the original series debuted, in 1963. The original series ran until 1989, and was followed by a 1996 TV movie.

Deze serie bestaat al meer dan 50 jaar! Ik heb niet de originele gezien maar wel alle seizoenen van de vernieuwde tv show op BBC. Veel mensen kennen deze serie niet eens en als ik ze dan een stukje laat zien dan snappen ze er niks van. Het zal wel aan mij liggen… Deze serie heeft een steen goed verhaal. Eigenlijk ontstaat er elke aflevering een probleem en wordt die dan opgelost maar toch heb je ook een verhaallijn per seizoen. Ik vind de serie nu iets minder omdat de nieuwe dokter me niet zo trekt maar toch zijn de andere dingen wel leuk.

Sherlock, BBC

5. Sherlock.

In this modernized version of the Conan Doyle characters, using his detective plots, Sherlock Holmes lives in early 21st century London and acts more cocky towards Scotland Yard’s detective inspector Lestrade because he’s actually less confident. Doctor Watson is now a fairly young veteran of the Afghan war, less adoring and more active.

Je kunt dit bijna geen serie meer noemen. De aflevering duren namelijk anderhalf uur en er zijn er 3 per seizoen. Dit is ook weer een mind fuck serie. Ik vind de personages echt goed uitgewerkt.Ook vind ik benedict Cumberbatch een geweldige acteur en hij past perfect als Sherlock.

Dat waren 5 van mijn favoriete series.

Heb jij ook een van deze series gezien?

4 thoughts on “5 Favoriete series.”

Geef een reactie