Ondernemerschap & Bloggen

5 meest gelezen artikelen van dit jaar.

Het jaar is al 4 maanden bezig. De tijd gaat erg snel. Vandaag deel ik 5 artikelen die dit jaar het meeste zijn gelezen. Een terugblik die toch nog een beetje recent is. Kijk je mee naar de artikelen?

topsss

  1. 10 leuke tops onder de 10 euro.

De uitverkoop is in volle gang. We struinen winkels en het internet af naar de leukste koopjes. Omdat we alles zo goedkoop mogelijk willen scoren deel ik vandaag 10 leuke tops onder de 10 euro. Kijk je mee?

hacks

2. 6 beauty hacks die ik gebruik.

Je kent ze wel life hacks. Dit zijn trucjes die je in het dagelijkse leven kunt toepassen om je leven makkelijker te maken. Vandaag deel ik life hacks in de categorie beauty die ik zelf erg handig vind om te gebruiken. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben.

unnamed-10

3. Review: Kruidvat Wash In Wash Out 6.4 Rich Red Kleurshampoo.

Nu ik mijn haar heb geverfd is het belangrijk om het goed te verzorgen en middelen gebruiken om de kleur er zo lang en mooi mogelijk in te houden. Ik zag deze shampoo al bij andere blogs en nam het mee om het uit te testen. Kijk je mee naar het resultaat?

4. Ebay Shoplog.

ebayxx

De ebay webshop vind ik zo fijn. Je kunt leuke items voor heel weinig scoren. Ik bestelde wat leuke spulletjes en om te geven voor Sinterklaas. Nu ik alles binnen heb gekregen is het tijd voor een shoplog. Ook vertel ik je wat ik van de producten vind.

5. Vijf HBO opleidingen die mij tof lijken.

social_media1 (1)

Over een jaar studeer ik (hopelijk) af en haal ik mijn MBO 4 Media Manager diploma. Het liefst zou ik daarna doorgaan naar het HBO om nog een andere opleiding te volgen. Ik ben me nu al aan het oriënteren en deel vandaag vijf opleidingen die ik wel zou willen volgen.

Herken jij een van deze artikelen?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

 

Geef een reactie