Lifestyle

BBQ Tips – 5 tips voor de ideale BBQ + Webshop Tip

BBQ tips

De zomer staat bijna voor de deur en daar ben ik erg blij om. Hopelijk helpt het weer een beetje mee en is het lekker warm. En wat hoort er nou bij een lekkere warme dag? Juist ja, een BBQ. Een goede BBQ organiseren is zo makkelijk nog niet, daarom geef ik je 7 BBQ tips!

  1. Gerechten zoeken 

Gewoon wat vlees bakken en wat stokbrood eten is natuurlijk leuk maar het is ook leuk om echt op zoek te gaan naar aparte gerechten van lekkere salades, sausjes etc. Zo is er meer te kiezen dan alleen maar vlees of vis. En misschien ontdek je wel een heerlijk recept dat je nooit eerder gemaakt hebt.

2. Goede boodschappen doen

Een BBQ begint bij het boodschappen doen. Bedenk goed wat je allemaal nodig hebt en of je nog andere gerechten wilt maken zoals een salade, broodjes etc. Van te voren zou ik goed bedenken welke vlees en vis je wilt bakken. En zijn er eventuele vegetariërs aanwezig? Zorg dan dat je genoeg ander eten hebt zoals groente. En vergeet vooral de sausjes en het drinken niet.

3. Een goede BBQ is het halve werk

Ik kan je ontzettend veel tips geven over een BBQ maar je moet natuurlijk wel een goede BBQ hebben. Nu je alle ingrediënten hebt voor de ultieme perfecte BBQ heb je natuurlijk wel een barbecue nodig om lekker te grillen… Gebruik bijvoorbeeld de keramische BBQ van Kamado Express. Je hebt verschillende soorten BBQ’s dus voor iedereen is er wel een geschikte BBQ die aan je wensen voldoet.

4. Leg geen verschillende soorten vlees/vis op de BBQ

Je kunt het beste niet verschillende soorten vlees per keer op de BBQ leggen. Elke soort vlees en vis heeft een andere gaartijd en dat is moeilijk bij te houden als er heel veel soorten producten op de BBQ liggen.

5. Kamado Express 

En als laatste tipwil ik je nog de website Kamado Express meegeven. Dit is de webshop voor de echté BBQ liefhebber. Hier kun verschillende soorten BBQ’s verkrijgen met verschillende voordelen. Het is echt wat anders dan de normale soort BBQ. Je kunt verschillende technieken toepassen zoals grillen, roken en low slow technieken. Je kunt zelfs pizza’s bakken op deze BBQ! Hoe vet is dat!

Je kunt dus BBQ’s kopen bij Kamado Express maar je kunt nog veel meer BBQ spullen kopen. Denk bijvoorbeeld aan Tools voor de BBQ, boeken over het gebruik van de BBQ, schorten, verschillende soorten saus… Je kunt het zo gek niet bedenken, of ze hebben het voor de ultieme BBQ. Je kunt zelfs workshops volgen.

Klik hier om naar Kamado Express te gaan. 

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Advertorial

Geef een reactie