Beauty & Mode

Beauty hacks – 6 beauty hacks die ik dagelijks gebruik

Beauty hacks

Je kent ze wel life hacks. Dit zijn trucjes die je in het dagelijkse leven kunt toepassen om je leven makkelijker te maken. Vandaag deel ik life hacks in de categorie beauty die ik zelf erg handig vind om te gebruiken. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben.

Mascara hack

Als ik mascara opdoe trek ik mijn oog tot een spleet. Als je vervolgens op deze manier je mascara aanbrengt krijg je veel meer volume dan als je dat niet doet. Deze hack gebruik ik echt elke dag.

Dagcréme mixen met foundation

Als je weinig foundation hebt kun je deze mixen met je foundation. Dan krijg je een soort van BB Cream, zo kun je toch nog even met je foundation doen als je even geen tijd of geld hebt om nieuwe foundation te halen.

Dagcréme mixen met foundation 2.0

Dezelfde tip kun je ook gebruiken als je een te donkere kleur foundation hebt gekocht. Als je deze namelijk mixt met je dagcréme krijg je een lichtere kleur.

Beauty hacks

Hack voor donkere oogschaduw

Als je werkt met donkere oogschaduw kun je het best eerst de donkere kleur in je crease aanbrengen voordat je de lichtere kleur over je ooglid aanbrengt. Zo word je ooglook meer intens.

Mascara vlekken in oogschaduw

Een van de vervelendste dingen die je kunt hebben: Je hebt net je ooglook gedaan waar je lang aan hebt gewerkt, daarna doe je mascara en je knippert met je ogen en ja hoor, een mascara vlek… Ga niet gelijk vegen maar pak een wattenschijfje en haal je vlek daarmee weg. Je ooglook is hierdoor niet compleet geruïneerd.

Foundation/concealer over je lippen

Voor een goede basis voor mijn lipstick gebruik ik foundation op mijn lippen. Ik hoef hier eigenlijk niks voor te doen want het komt er vanzelf op. Maar met dit op mijn lippen merk ik toch wel een verschil. De lipstick word meer intens.

Dat waren de beauty hacks die ik wilde delen.

Wat is jouw favoriete beauty hack?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “Beauty hacks – 6 beauty hacks die ik dagelijks gebruik”

  1. Met mascara/eyeliner op de verkeerde plek doe ik er altijd een stipje concealer overheen en dan weer corrigeren met oogschaduw. Heel handige tips! Vooral foundation met dagcrème.

Geef een reactie