Lifestyle

7 dingen die ik liever niet wil doen

Je kent het wel. Dingen die in het dagelijkse leven moet gebeuren maar die je eigenlijk liever nooit doet. Vaak zijn het eigenlijk kleine dingetjes die binnen een paar minuten geregeld zijn maar je toch op de een of andere manier elke keer uitstelt. Vandaag deel ik tien dingen die ik eigenlijk nooit wil doen

 

1. Computer updaten

Ik weet niet waarom maar op de een of andere manier komen updates nooit uit. Ze komen altijd op het moment wanneer ik druk bezig ben of even rustig een filmpje zit te kijken. Ik heb er dan gewoon het geduld niet voor om tien-vijftien minuten op die update te wachtten..

2.  Telefoneren.

Ik heb telefoneren nooit echt leuk gevonden. Ik vind bellen gewoon een beetje vreemd, je kan elkaar niet zien. Ik krijg er altijd een beetje de kriebels van. Maar goed na mijn stage, waar ik vaak mensen moest bellen en de telefoon moest opnemen heb ik het gelukkig wel een beetje geleerd.

3. Make-up eraf halen.

Het kost maar vijf minuten maar toch heb ik nooit zin om dit te doen. Meestal lig ik dan al in bed en heb ik geen zin meer om het te doen. Maar ik heb het nu toch wel een beetje in mijn routine gekregen zodat het al wat minder vervelend is.

4. Rekeningen betalen.

Ik denk dat niemand dit wilt doen. Je hebt net je loon gekregen en gelijk moet je al weer je hard verdiende geld betalen aan rekeningen. Toch moet het natuurlijk wel gebeuren maar vaak heb ik geen zin om moeite te doen als ik toch geld ga verliezen.

5. Boodschappen doen.

Soms vind ik dit wel leuk maar vaker vind ik het niet leuk dan dat ik het wel leuk vind. Er is gewoon zoveel keuze waardoor ik er altijd te lang over doe. Ook irriteer ik me vaak aan mensen en lange rijen in de supermarkt wat ook niet echt helpt.

6. Winkelen voor een bepaald item.

Dit is een beetje soortgelijk aan het punt boodschappen doen maar toch net wat anders. Soms heb je wel eens een bepaald kledingstuk nodig voor werk of bijvoorbeeld een feestje. Vaak heb je het dan zo snel mogelijk nodig maar wanneer je dan expliciet gaat zoeken voor dat bepaalde item vind je het nooit.

7. Opruimen.

En als laatste vind ik het niet leuk om op te ruimen. Ik heb echt een bloedhekel aan opruimen en schoonmaken. Natuurlijk moet het wel gewoon gebeuren maar ik doe het zeker niet met plezier en ik ben op dit gebied ook wel een uitsteller. Ook is het niet leuk om iets te zoeken wat je kwijt bent, bijvoorbeeld sleutels en uiteindelijk ligt het dan op zo’n domme plek. Mocht je je sleutels nou echt na heel goed zoeken helemaal kwijt zijn of je sleutels ergens verloren bent kunt je naar Slotenmaker 365 gaan.

Wat doe jij liever niet? 

Facebook – Instagram – Bloglovin – Twitter. 

Geef een reactie