Lifestyle

7 dingen die ik zou huren op huren.nl.

De online webshops schieten als paddestoelen uit het licht. Bijna alles wat je wilt kopen is nu ook online verkrijgbaar. Maar wat nou als je iets wilt huren? Dan kun je terecht bij huren.nl. Bij huren.nl verkopen ze echt van alles! In deze post deel ik 7 dingen die ik wel een keer zou willen op huren.nl.

777

  1. Professionele videocamera. 

Ik doe de opleiding media manager en het lijkt me wel een keer tof om echt heel professioneel een film te maken. Daarvoor heb je natuurlijk goede apparatuur nodig vandaar dat ik wel eens een video camera zou willen huren. Want ik moet er ook mee leren werken.

2. Tipitent.

Het lijkt me wel een keer grappig om op het dakterras te overnachten. Daar heb je dan natuurlijk wel een tent voor nodig. Hoe leuk is het dan om in een tipitent te overnachten? Ik heb dit al eens gedaan in het attractiepark Slagharen, voor het attractiepark was het geen aanrader maar op mijn dak terras lijkt het me tof.

3. Chrysler Limousine.

Het lijkt me echt eens een keer gaaf om als ik bijvoorbeeld uit ga of een gala heb even fancy te doen en een limousine te huren. Ik wil het wel een keer mee maken om me een soort celeb te voelen ook al is het maar voor een uurtje. Helaas ben ik niet zo rijk om een limousine te kopen..

605-XL-segway-verhuur

4. Segway PT.

Hoe je het bestuurd? Ik heb geen idee! Maar het lijkt me heel leuk om te leren en er uiteindelijk op te kunnen rijden. Ik heb ze al vaker gezien in Amsterdam ze rijden er op alsof het zo makkelijk is. En het lijkt me verder ook gewoon een makkelijk apparaat om te gebruiken met shoppen, haha.

5. Licht en effecten.

Ik wil nog steeds een keer een groot feest organiseren (media manager ambities). Daarvoor heb je natuurlijk wel lichten en andere effecten nodig. Die kun je hier vinden. Van discolampen tot lasers, onder dit kopje kun je van alles vinden voor je droom feest.

6. Eiland.

Jaja, je kan zelfs een eiland huren op huren.nl! Gewoon een weekje rust zonder internet verbinding. Helemaal tot rust komen op een eiland. Het mooie eiland verkennen met veel bomen en bloemen. Gewoon even helemaal niets doen dan relaxen. Ja dat lijkt me wel iets!

7. Brandweerauto.

Geen idee waarom maar het lijkt me gewoon leuk om te huren, haha. En zeker op een warme dag is handig als je een brandweer auto in de buurt hebt staan vind je niet? Wel jammer dat de zomer in Nederland zo’n beetje over is en het zonnige weer zich niet snel laat zien in de herfst en winter.

Zo dat waren de dingen die ik wel eens zou willen huren! Maar op huren.nl is nog veel meer te vinden. De slagzin van huren.nl is ”alles is te huur” en wat mij betreft is dat zeker waar. Neem zelf een kijkje op huren.nl en misschien vind jij wel iets wat jij wilt huren.

Als jij alles kunt huren wat zou jij dan huren?

advertorial.

Geef een reactie