Beauty & Mode

Handige beauty tools – 7 fijne en handige beauty tools

Er zijn verschillende beauty tools op de markt. Deze tools maken het jou makkelijker om je make-up aan te brengen en andere beauty gerelateerde dingen. In deze post deel ik de beauty tools die ik vaak gebruik en ik zelf handig vind. Eigenlijk vind ik deze tools stiekem onmisbaar geworden om te gebruiken.

20150712_150648

  1. Kwasten. 

Laten we gelijk bij het belangrijkste beginnen. Ik vind kwasten toch echt iets wat je moet hebben in je stash. Het maakt het aanbrengen van make-up gewoon zoveel makkelijker. En goede kwasten hoeven niet duur te zijn, je hebt al goede kwasten voor een paar euro bij bijvoorbeeld Kruidvat.

2. Hema haarborstel

Ik heb heel vervelend haar. Het zit bijna niet in model, het klit snel etc. Deze borstel is voor mij echt ideaal. Hierdoor kan ik mijn haar kammen zonder dat het fijn doet en het laat mijn haar lekker glanzen.

3. Droogshampoo. 

Om nog even in het haar gedeelde te blijven: droogshampoo. Ik gebruik dit niet zo vaak maar soms is het wel fijn als ik mijn haar even niet wil wassen. Ook is droogshampoo fijn voor volume.

20150911_191030.jpg

4. Gezicht borstel.

Ook dit gebruik ik niet zo vaak, ik denk een of twee keer per week. Dit is een elektrisch apparaatje waar je je gezicht mee kan reinigen. Je hebt best wel grote die ook best duur zijn. Maar ik heb een kleintje van Blokker, die ik voor een paar euro heb gekocht. Toch werkt hij voor mij prima.

5. Nagel remover potje.

Geen gedoe meer met watjes, potjes die omvallen en teveel remover op het watje doen. Een potje waar een gat in zit waar je je vinger in kunt draaien. Na twee seconde is je vinger nagellak vrij. Ideaal.

6. Lemony Flutter van Lush.

Dit is echt een fijn spulletje van Lush. Het is namelijk een soort van hand cremé speciaal voor droge plekjes. Ik gebruik het vaak voor mijn handen want ik heb hele droge handen vaak maar je kan het ook gebruiken voor andere droge plekjes.

IMG_6130.JPG

7. Lippenbalsem. 

En de laatste handige tool vind ik lippenbalsem. Dit vind ik echt onmisbaar, vooral in de winter. Ik heb altijd droge lippen en veel velletjes door dit weer. Met lippenbalsem kan ik dat voorkomen.

Welke beauty tool gebruik jij het meest?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “Handige beauty tools – 7 fijne en handige beauty tools”

Geef een reactie