Lifestyle Muziek

8 albums die ik op dit moment graag luister

Muziek is mijn grootste vriend. Ik luister eigenlijk op ieder moment wel muziek. Normaal hou ik ervan om playlisten te maken van allemaal verschillende nummers maar de laatste tijd hou ik er meer van om naar albums te luisteren. Ik deel er een paar met jullie in dit artikel.

PicMonkey Image.jpg

  1. The 1975 – The 1975

Afbeeldingsresultaat voor the 1975 album

Deze is al drie jaar uit maar ik draai hem nog steeds grijs. Wat een lekker album. The 1975 maakt een beetje alternatieve muziek en eigenlijk is elk liedje die ze maken anders dan wat ze voorheen hebben uitgebracht.

2. Panic! At The Disco – Death Of A Bachelor

Afbeeldingsresultaat voor death of a bachelor

Ik denk dat dit mijn favoriete album is van dit moment. Ik denk dat ik hem wel elke dag aan zet en ik vind het nog steeds zo leuk en steengoed. Ja echt mijn favoriete album op dit moment.

3. Passenger – Young As The Morning, Old As The Sea

Afbeeldingsresultaat voor Passenger - Young As The Morning, Old As The Sea

Dit album luister ik vooral als ik even rustig aan wil doen en rustige chille acoustic muziek wil luisteren. Dan zet ik altijd een album van Passenger op. Dit is de nieuwste en echt prachtig.

4. Shawn Mendes – Illuminate 

Afbeeldingsresultaat voor illuminate shawn

Heb ik zin in zoetsappige liefdesliedjes die ook niet zo heel cliché zijn dan zet ik het nieuwe album Illuminate op van Shawn Mendes. Zeker een grote favoriet op dit moment en heerlijk om bij weg te dromen.

5. Fall Out Boy – American Beauty/American Psycho

Afbeeldingsresultaat voor Fall Out Boy - American Beauty/American Psycho

Als je op zoek bent naar een lekker rock alternatief album dan is deze van Fall Out Boy zeker een aanrader. Een heerlijk album om even op te dansen en fijn om te luisteren als je wat meer energie nodig hebt.

6. Arctic Monkeys – AM

Afbeeldingsresultaat voor AM

Eigen heb ik hetzelfde met Arctic Monkeys als met Fall Out Boy. Als ik even energie nodig heb dan helpt mij om naar te luisteren naar muziek van Arctic Monkeys. En mijn favoriete album is AM.

7. Ariane Grande – Dangerous Woman

Afbeeldingsresultaat voor dangerous woman

Voor een grote portie girl power zit je bij het album dangerous woman van Ariana Grande goed. Op dit album staan een aantal super goed liedjes en je hoort echt de artiest in dit album.

8. Walking On Cars – Everything This Way

Afbeeldingsresultaat voor Everything this way

Dit is een steengoed album. Er staan prachtige nummers op dit album, ook heeft de lead zanger een hele mooie stem. Heel uniek en dus fijn om naar te luisteren. Ik ben echt verliefd geworden op de muziek van Walking On Cars.

9. Jacob Whitesides – Why?

Afbeeldingsresultaat voor why jacob whitesides

Op nieuwe muziek van Jacob Whitesides heb ik lang moeten wachten maar zijn album maakt het allemaal goed. Een heel rustig album met mooie nummers erop. Fijn om je dag mee af te sluiten.

10. Bastille – Wild World

Afbeeldingsresultaat voor wild world

En als laatste (en zeker niet de slechtste) het album Wild Word wat is gemaakt door Bastille. En wat een tof album is dit zeg! Ik heb hem echt al ontelbaar keren geluisterd en ik heb er nog steeds geen genoeg van.

Wat is jou favoriete album van het moment?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie