Lifestyle

8 dingen op mijn bucket list.

Dromen hebben we allemaal toch? Ik ook! Veel mensen hebben een bucket list. Daar staan kort gezegd al je dromen en doelen ik het leven in die je wilt doen voordat je de wereld verlaat. Vandaag vertel ik jullie iets over 8 dingen die op mijn bucket list staan en waarom.

8 dingen

1. Reizen

Ik wil zoveel mogelijk reizen in mijn leven. We leven maar op zo’n klein stukje van de wereld dus waarom zou ik alleen hier blijven. Er zijn zoveel plaatsen en culturen waar verschillende mensen leven. Het lijkt me zo tof om verschillende herinneringen te hebben aan de landen van de wereld. Ik wil sowieso elk continent wel bezocht hebben.

2. Parachute springen.

Stiekem vind ik dit wel een beetje eng maar toch lijkt het me heel gaaf om te doen. Gewoon zo vrij als een vogel in de lucht zweven lijkt me echt heel erg gaaf. Ik moet alleen even mijn angst overwinnen om het te doen.

3. Naar London toe.

Er zijn echt veel redenen waarom ik graag London zou willen bezoeken. De belangrijkste redenen zijn de bezichtigingen die je daar hebt (madam tussauds, warner bros studios voor harry potter etc). Verder lijkt me heel leuk om de cultuur te zien van Engeland.

tumblr_lzxjm5POWW1r9043bo1_r1_500
4. Afstuderen en een droom baan hebben.

Na mijn MBO wil ik zeker door gaan voor een HBO diploma. Het lijkt met gewoon zo tof om een echt goede diploma te hebben en uiteindelijk hoop ik dat ik een baan kan bemachtiggen die ik zelf ook leuk vindt en dat ik met plezier naar mijn werk ga.
5. Een festival bezoeken.

Heel stom. Ik ben dus al naar ongeveer een miljoen concerten geweest maar ik heb nooit een écht festival bezocht.Het lijkt me zo leuk om verschillende artiesten live te zien en ik heb van meerdere personen gehoord dat de sfeer heel leuk en anders is op een festival.
6. Ed Sheeran ontmoeten.

Tja, dit wil ik gewoon heel graag. Ed Sheeran is echt al jaren een hele grote inspiratie voor mij in mijn leven. Hij lijkt me echt een geweldig persoon voor zo ver ik kan oordelen. Ik wil gewoon echt even bedankt zeggen voor alles en een grote knuffel.

ed-sheeran-mtv-vmas-2014-1415568616-view-1

7. Een boek schrijven.

Toen ik klein was wilde ik dit al doen en nu nog steeds. Elke keer begin ik er aan maar dan komt er een moment dat ik gewoon stop of vergeet verder te gaan. Ik denk ook zeker dat ik het kan want schrijven gaat mij best goed af. Ik moet er gewoon even tijd en motivatie voor vrij maken.
8. Me famillie op reis nemen.

Dit heeft wel een beetje met rijkdom te maken. Maar ik wil later gewoon zo stabiel zijn qua inkomen dat ik mijn familie een keer op reis kan nemen, Ik wil gewoon iets terug doen voor de jaren dat mijn ouders me hebben opgevoed. Dat lukt hopelijk wel met een reis. Ooit.

8 thoughts on “8 dingen op mijn bucket list.”

Geef een reactie