Beauty & Mode

9 x Struggles tijdens het nagellakken

Ik ben totaal geen ster in het lakken van mijn nagels, meestal gaat er wel iets fout waardoor ik een paar nagels of zelfs alles allemaal opnieuw kan doen. En dan zit het er eindelijk goed op… Bladert het er na 1 of 2 dagen gewoon af alsof het niets is. Vandaag deel ik mijn nagellak struggles met jullie.

naggellak

  1. Die ene hand gaat toch altijd beter

Bij mij zit er altijd een groot verschil tussen de rechter en linkerhand. De linkerhand gaat toch altijd wat beter omdat ik die natuurlijk met mijn rechterhand doe, mijn schrijfhand. Rechts slijt altijd ook sneller omdat ik die hand vaker gebruik.

2. Dat je denkt dat je nagels droog zijn… Maar toch niet

Jep zo vervelend… Het duurt altijd al zo lang, dan maar een serie kijken en verder niets aanraken (nee ook niet even op je telefoon). Dan vervolgens denk je dat het eindelijk is opgedroogd en daar heb je hem… Een barst waardoor je je nagel opnieuw moet doen.

3. Te veel nagellak 

Je pakt per ongeluk teveel nagellak op je kwastje en het resultaat is een mega grote klodder op je nagel wat veel te veel is. Die nagel moet je dus weer opnieuw doen..

IMG_4820

4. Tijd om te corrigeren

Bij mij gaat het nooit in een keer goed, daarom wil ik het altijd even corrigeren met wat nagellak remover en een wattenstaafje. Maar daar gaat het fout aangezien ik teveel nagellak weghaal en de halve nagel leeg is.

5. Na een dag is het er weer af 

En dan is het eindelijk goed, na uren werk! De volgende dag slijt het er gewoon gelijk af. Daar gaat al het harde werk. Maar toch steek je er elke keer weer uren tijd in terwijl het er na een dag al weer niet uit ziet.

20150819_203839

6. Nail art

Laten we het maar niet hebben over hoe goed ik in nail-art ben… Niet goed dus. Het lijkt allemaal zo simpel bij de tutorials en youtube video’s maar als je het dan zelf gaat proberen ziet het er niet uit.

7. Glitter nagellak

Glitter naggelak is natuurlijk prachtig, het liefst doe ik dit het liefst op in plaats van de standaard kleurtjes maar het afhalen van deze substantie is echt een hell. Leg maar vast een hamer met een bijtel klaar.

8. Verschillende kwastjes en formules 

Elk merk nagellak heeft weer een aparte formule en een heel ander kwastje. Hoe kan ik nou goed oefenen als je het elke keer op een andere keer aangebracht moet worden. Zo vervelend.

9. Uitgedroogde potjes 

Heb je eindelijk een kleur gekozen tussen je (veel te grote) stash en ga je het opdoen, blijkt het helemaal uitgedroogd te zijn. Dat is altijd zo zonde want soms heb je het pas een keer gebruikt.

Welke struggle ervaar jij tijdens het lakken van je nagels?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie