Persoonlijk

Aan de jongen met de blauwe ogen.

pastel_sky_by_paraisadesign-d5y3kwj

Ik weet niet wat ik met je aan moet.

Ik snap je heel goed maar eigenlijk snap ik niks van je. Ik vind je geweldig maar ook weer net niet. Ik ken je nog maar net maar het voelt veel langer. Wat doe je me aan? Want het voelt alsof ik niet zonder je kan maar ik ken je pas een week.

Het begon allemaal op Bevrijdingsdag. Het was een geweldige dag. Samen met twee van mijn vrienden gingen we naar B-pop. Het was erg gezellig en we waren ”knappe jongens” aan het spotten. En toen zag ik jou. Ja je bent knap. Maar toen ik je zag was je nog veel meer. Je intrigeerde me. Je was lekker aan het dansen net als ik. Je deed nog een rare move die ik stiekem wel een klein beetje eng vond maar dat maakte allemaal niet uit.

Ik vertelde tegen mijn vrienden dat je er echt super cute uitzag waarop iemand zei ”hij heeft wel mooie ogen”. Dus ik keek. Naar je blauwe ogen. En het voelde raar. Heb je dat wel eens? Dat je naar iemand kijkt en het zo warm krijgt. Dat had ik bij jou. Ik bleef maar een beetje door dansen want ik durfde absoluut niet naar je toe te gaan. Normaal durf ik dat wel maar bij jou was het anders. Ik bleef steeds maar een beetje naar je kijken maar ik voelde mijn ogen steeds afdwalen naar die van jou.

thumb_676_0_Li4vZ2Z4L3VzZXJpbWcvZXZlbmVtZW50ZW4uZm90b18xLjYxOC4xMzM0LmpwZWc=  Bron.

Ik bleef kijken naar je diepe, heldere blauwe ogen. De mooiste die ik ooit in mijn leven heb gezien en ik overdrijf niet. Ken je de uitdrukking ”verdrinken in iemands ogen?”. Ik snap nu pas wat ze er echt mee bedoelen. En nee je ogen waren niet het enige leuke aan je. Je strakke kaaklijn, je lengte (want met mijn kleine lengte is het moeilijk om iemand te vinden die ik leuk vind die ik recht kan aankijken), je schattige gezicht, je lippen en je kledingstijl. Je was gewoon perfect. Je was prachtig. Niemand om mij heen leek dit te beseffen behalve ik. Iedereen was bezig met het feest maar ik kon nergens anders naar kijken.

Je keek heel erg vrolijk. Je was leuk aan het dansen en ik wilde je een compliment geven maar ik durfde het niet. Het was te druk op het feest en in mijn hoofd. Ik werd er helemaal benauwd van. Zo iets heb ik nog nooit meegemaakt. Mijn vrienden zaten me al te pushen maar ik durfde je niet aan te spreken. Uit eindelijk heeft een vriend je aangesproken voor mij. Je kwam naar ons toe. Help dacht ik. Wat ga ik ooit tegen je zeggen. 1000 paniek kreten schoten omhoog in mijn hoofd. Het liefst was ik weggelopen maar dat ging ook niet. Ik kon echt niet meer normaal functioneren.

m1mzphua1bx4 Bron. 

Gelukkig raakte we aan de praat en werd het heel gezellig. Maar je kondigde aan dat je wegging. Wat jammer dacht ik. Toen je eenmaal weg was baalde ik ineens enorm. Ik wist niet eens meer hoe je heette en ik had niks van je, geen nummer, facebook, of iets. In sommige situaties ben ik echt dom. Wij besloten ook maar naar huis te gaan terwijl ik dat eigenlijk niet wilde omdat ik Racoon nog heel graag wilde zien. En toen zag ik je weer.

Maar je was met een heel groepje. Nu durfde ik weer niet naar je toe te lopen. God, emoties zijn soms echt vervelend. We bleven even wachten tot Je weg zou gaan toen Je ons zag. Je kwam naar ons toe en vroeg ”gaan jullie ook weg?” waarom we natuurlijk ja zeiden. Je zei ”als jullie even wachten dan loop ik met jullie mee”. Omygod dacht ik, ik heb zo’n geluk. Je ging nog even je muntje om wisselen voor wat te drinken en toen liepen we naar het station. Wij waren aan het praten terwijl mijn vrienden achter ons liepen.

falling-in-love-600x450 Bron.

Het was weer heel gezellig en ik kwam erachter dat niet alleen je ogen zo mooi waren. Je ziel was namelijk net zo mooi. Het voelde alsof ik tegen mezelf aan het praten was. Heel apart. Je was fascinerend. Ik wilde meer over je te weten komen. Eenmaal aangekomen op het station moest ik het wel vragen. ”Ehhh, rare vraag hoor, maar mag ik je toevoegen op facebook?”. Gelukkig zei hij ja. 5 minuten later zat ik in de bus naar huis. Ik kon nog steeds alleen aan hem denken. Later toen ik thuis was kon ik hem eindelijk accepteren want mijn mobiel was leeg.

De volgende dag ging ik een gesprek aan met hem en ontdekte ik een andere kant van je. Je was anders. Anders dan alle anderen personen die ik ooit heb ontmoet. Ik vond het geweldig. Want het voelde echt alsof ik tegen me zelf aan het praten was. Ik vroeg of je nog een keer wat wilde doen waarop je ja zei. Dus zo gezegd zo gedaan, we gingen de volgende dag afspreken.

Dat was weer heel leuk. En steeds meer begon ik voor je te vallen. Het voelde gewoon perfect. Bij jou kan ik mezelf zijn en kan ik zeggen wat ik wil. Maar ik heb een probleem. Je bent namelijk heel vaag. Ik kan namelijk niet uit je opmaken of jij hetzelfde voelt. Of dat je het überhaupt wel leuk vind om mij te zien. Ik vind het heel lastig. Was je maar iets duidelijker. Maar tof dat ben je zeker.

falling-in-love-love-quote-slow-stop-favim-com-306091Bron.

Ik weet niet wat ik met je aan moet.

 

0 thoughts on “Aan de jongen met de blauwe ogen.”

  1. Wat leuk geschreven! Ik heb ook een keer zoiets meegemaakt. We hebben de hele vakantie om elkaar heen lopen draaien en eigenlijk niet gesproken en pas toen we elkaar bij toeval tegenkwamen op het vliegveld voor de terugreis, hebben we gegevens uitgewisseld. Heel awkward maar ook spannend hahah! Ik geloof dat jij wel iets meer geluk hebt gehad, nu hopen dat er meer duidelijkheid komt! 🙂

Geef een reactie