Budgetproof Lifestyle

Action shoplog – Veel bullet journal / stationery artitelen

action shoplog

Met een mandje vol producten liep ik de action uit. Ik kwam ontzettend veel bullet journal en stationery artikelen tegen. Deze spullen zijn bijna te leuk om niet te delen, vandaar dat ik ze vandaag met jullie deel in deze action shoplog.

12 Twin markers – 3,99

action shoplog

Ik kocht 12 twin markers, dit zijn stiften met een dikke en dunne kant. Erg handig altijd. Dit zijn 12 verschillende kleuren allemaal pastel blauwe en paarse tinten.

Design tape & Washi tape – Beide 0,79

action shoplog

Ik kocht twee pakjes met washi tape. In de een zitten holografische design tapes en in de andere kleurrijke varianten met groen, blauw en roze. Super budget proof aangezien ze per 3 maar 0,79 kosten.

Post card pad & Gluemarker – Beide 0,99

Ik kocht ook een blok met allemaal soorten wenskaarten. Het leek me leuk om eens een kaartje te sturen en mocht ik ze niet gebruiken kan ik ze altijd nog gebruiken voor mijn bullet journal. Daarnaast kocht ik een lijm marker, het leek me leuk om te testen. Zelf heb ik een lijmroller van de action, die werkt echt top dus wellicht werkt deze ook goed.

Chipboard stickers – 0,56 per stuk

action shoplog

Dit zijn 3D stickers, super leuk. Deze ga ik zeker gebruiken in mijn bullet journal. Ik vind de kleuren ook erg fijn, past erg bij mijn stijl van bullet journallen.

Embossed stickers – 0,89

action shoplog

Echt een leuk stickervel! Ik hou ontzettend veel van plantjes / groen in stickers en gebruik dit ook vaak in mijn bullet journal. Deze komt zeker van pas.

Sticker boekje & Stickervel perfume – 0,89 & 0,49

Toen ik het eerste product zag dacht ik eigenlijk dat het een notitieboekje is maar het is eigenlijk een stickerboekje. Het is eigenlijk een liefde editite maar ik zie zeker bruikbare stickers. Ook kocht ik een stickervel met parfum er op.

Reallt truly gorgeous eyes eyeshadow palette – 2,49

Dit oogschaduw palette ziet er veelbelovend uit voor een budget vriendelijk prijsje. Zonder de prijs te weten zou ik niet verwachten dat deze maar 2,49 zou kosten. Willen jullie hier een review van?

Spring feelings 24 designs – 1,99

Een groot blok met craft papier is altijd handig. Deze heeft 24 soorten designs dus er zit altijd wel iets tussen wat je kunt gebruiken. Ze hebben vooral vrolijke kleuren en designs.

Basics colours blok 50 vellen – 0,85

We zijn al weer aangekomen bij het laatste artikel van de action shoplog. Zoals de naam al zegt is dit blok wat meer basic. Ontzettend handig voor collage’s en wanneer je op zoekt bent naar geen schreewerig blok.

Ik ben zeker enthousiast over mijn aankopen en deze gaan zeker weten allemaal gebruikt worden. Deze spullen zijn te koop bij Action voor de genoemde prijzen.

Nog een action sholog bekijken? Lees hier een artikel over een andere action shoplog.

7 thoughts on “Action shoplog – Veel bullet journal / stationery artitelen”

    1. Een bullet journal is zoals de naam als zegt een journal met puntjes in plaats van streepjes. Dit is handig met tekenen. Je kunt een bullet journal gebruiken als agenda, waar je zelf de opmaak kunt bepalen. Daarnaast kun je hem ook gebruiken om dingen bij te houden. Ik heb een artikel geschreven over ideeën hoe je een bullet journal kunt gebruiken –> https://blogwien.nl/10-x-bullet-journal-inspiratie/

Geef een reactie