Beauty & Mode

Bestsellers makeupshoppen.nl – Deze producten worden veel gekocht!

makeupshoppen.nl bestsellers

Makeupshoppen.nl is een website waar je zoals je misschien al hebt kunnen raden, make-up kunt kopen. Ze hebben ontzettend veel merken zoals onder andere L’oreal, W7 en Rimmel London. Vandaag laat ik vijf bestsellers van makeupshoppen.nl zien. Kijk je mee?

L’Oréal Infallible Le Matte Max Lippenstift – 001 Silencio

makeupshoppen.nl bestsellers

Dit is een lipproduct met bepaald soort borsteltje. Er komt steeds meer product uit als hij in aanraking komt met de huid. Ik moet eerlijk zeggen dat dit niet helemaal mijn kleur is. Ik kan wel begrijpen dat dit een bestseller is aangezien Nude echt een trend is en heel mooi kan staan. Helaas staat dit mij gewoon niet. Verder brengt het product goed en makkelijk aan met het borsteltje.

Rimmel Exaggerate Full Colour Lipliner – 022 Rapture

”Een geweldig lippotlood wat gemakkelijk aan te brengen is. Door de fluweelzachte textuur kun je zowel een dun als een dikker lijntje moeiteloos aanbrengen. De lip liners bevatten een hoog pigmentgehalte voor onweerstaanbare en schitterende kleuren. Verkrijgbaar in diverse kleuren.”

Van deze kleur word ik wel een stuk enthousiaster. Dit is een soort berry achtige kleur. Ik vind het heel handig dat je met deze lipliner zowel een dikke als dunne lijn kunt maken. Daar is het product echt ideaal voor. De pigmentatie is erg goed en het product laat mijn lippen niet uitdrogen. Dat is een probleem wat ik vaak met lipliners heb. Ik ben erg enthousiast over dit product.

Maybelline SuperStay 14H One Step Lipstick – 455 Burst Of Coral

makeupshoppen.nl bestsellers

Dit is een leuk kleurtje zeg! Dit is een koraal roze tint en echt ideaal voor de zomer. Nu het zonnetje al af en toe schijnt komt deze lipstick zeker van pas. Het heeft zelfs wel iets weg van de neon trend die op dit moment speelt. Het is een vrij romige lipstick die goed dekt. Ik kan niet wachten om deze kleur te gaan dragen!

Bourjois Une Fund Raising Lip Balm

Makeupshoppen.nl bestsellers

Dit product is van het merk Bourjois. Dit is een lippenbalsem, ook handig om te hebben. Het is leuk dat ze deze in een lipstick verpakking hebben gedaan. De lippenbalsem ziet er daarom een stuk luxer uit. Ik had eigenlijk verwacht dat er een witte waas zou ontstaan op de lippen maar dit valt echt mee. De lippenbalsem is gewoon doorzichtig en hij verzorgt ook goed. Deze gaat mee in mijn tas voor onderweg!

L’Oréal Color Riche Quad Oogschaduw – E5 Velours Noir

De laatste bestseller is dit oogschaduw palette van L’oreal. Hier kun je een smokey eye mee maken of de kleuren los gebruiken. Ik ben altijd wel fan van 4-kleuren palettes. Deze zijn namelijk makkelijk om mee te nemen in je tas. Dan kun je je make-up later nog bijwerken. Deze ga ik zeker bewaren voor een feestje.

Conclusie

Ik ben erg enthousiast over deze bestsellers van makeupshoppen.nl. Er zit maar een product die niet helemaal mijn ding is, maar dat komt vooral doordat de kleur mij niet staat. Ik ga deze producten zeker vaker gebruiken in mijn make-up routine. De bestsellers en meer make-up van makeupshoppen.nl bekijken? klik dan hier.

Over welk product ben jij het meest enthousiast?

Geef een reactie