Lifestyle

Bioscoop irritatie – 9 soorten (Irritante) mensen in de bioscoop

bioscoop irritatie

Ik ga regelmatig naar de bioscoop omdat ik het erg leuk vind om films in de bioscoop te zien. Het geeft een heel ander effect dan dat ik het thuis zou kijken. Soms zijn er een aantal personen die mijn bioscoop beleving een beetje minder speciaal maken. Ik deel deze bioscoop irritatie in deze post!

Vandaag deel ik 9 soorten bioscoop irritatie.

Het stelletje

Jup, deze mensen komen niet voor de film naar de bioscoop. Nee ze komen om de hele film te zoenen en te praten over de relatie die zij hebben. Dat kun je toch ook buiten doen? Ik snap niet waarom je naar de bioscoop gaat om niet naar de film te kijken maar een potje te zoenen. Geld verspilling als je het mij vraagt.

De prater/schreeuwer

Deze persoon heeft de hele film iets te zeggen en nee dit kan helaas niet zachtjes. Ze schreeuwen naar het scherm wat het personage wel of niet moet doen. Ook heb je van die mensen erbij die de hele film moeten vertellen wat ze op het beeld zien. Hallo, ik zie het ook want ik kijk dezelfde film…

De rommel maker.

Popcorn word door deze persoon niet gekocht om op te eten maar om te gooien naar zijn of haar vrienden. Zo ligt na een tijdje de hele grond vol met popcorn en kan het wel eens terecht komen bij de andere bioscoop gangers. Ook is het best wel lullig voor de medewerkers die het op moeten ruimen. Oke ze worden er voor betaald maar het is nergens voor nodig om er zo’n puinhoop van te maken.

Bioscoop irritatie

De klager.

Dit is ook een beetje een prater/schreeuwer. Deze persoon klaagt de hele film over de film. De special effects zijn slecht, het plot klopt niet en de liedjes zijn niet goed uitgekozen. De film vinden ze maar slecht en ze hadden beter iets anders kunnen doen in deze tijd. Waarom kom je naar de film als je het niet leuk vind?

De telefoon verslaafde.

Nee zelfs in de bioscoop kunnen ze de mobiel echt niet in de steek laten. Tijdens de film moeten zij zo nodig nog een aantal berichten versturen en natuurlijk een aantal selfies maken (met flitser uiteraard), terwijl je helemaal je mobiel niet aan mag tijdens de film.

Smakkende mensen.

Gadver. Ik kan sowieso al niet tegen smakkende mensen maar in de bioscoop vind ik het al helemaal irritant. Ik wil me gewoon kunnen concentreren op de film en niet welke lekkernijen de buren aan het eten zijn. En natuurlijk moet er ook nog even gekraakt worden met de zakken.

Bioscoop irritatie

Lachende mensen.

Deze mensen vinden alles grappig. Letterlijk alles. Ze moeten overal om lachen en als ze lachen moet het natuurlijk mega hard zodat ik de film niet meer kan volgen. Nee, ik snap niet eens dat je zo hard kan lachen om hele kleine dingen.

Lange mensen die voor je gaan zitten.

Ja sorry, daar kan de persoon zelf niet zo veel aan doen maar alsnog is het voor mij irritant omdat ik dan gewoon 90% van de film tegen het achterhoofd van iemand aan zit te kijken. Soms heb ik geluk als ik er nog tussendoor kan kijken maar dat is ook niet zo leuk.

Telefoon geluidjes.

Je kent ze wel, die verschrikkelijke Whatsapp geluidjes, beltonen en nog veel meer irritante telefoon geluiden. Waarom doe je je geluid aan als je een film aan het kijken ben? Ik doe zelf sowieso altijd mijn mobiel op stil waar ik ook ben tenzij ik een belangrijk bericht moet ontvangen. Maar ik snap echt niet waarom dat geluid aan moet en ik iets van 80 keer hetzelfde geluid moet horen tijdens de film.

Nog zo’n artikel lezen? Lees hier mijn artikel over type’s bij een concert. 

Dat was de irritatie die ik tegen kom in de bioscoop. Ken jij nog meer bioscoop irritatie?

0 thoughts on “Bioscoop irritatie – 9 soorten (Irritante) mensen in de bioscoop”

  1. Haha, zo herkenbaar dit. De bioscoop is leuk, maar niet als je overgevoelig bent voor geluiden. Mensen die tegen je stoel aan trappen is ook niet zo fijn. Voor de rest is de bios natuurlijk wel hartstikke leuk!

  2. Mensen die zomaar gewoon ergens gaan zitten terwijl je je plaats aangewezen krijgt . en dan ook nog eeens ontkennen dat ze fout zitten en dus verekken op op te staan Haha erg hatelijk

Geef een reactie