Ondernemerschap & Bloggen

Blijf thuis alsjeblieft! + Blog update & nieuw project

Ik vond het gek om zomaar weer te beginnen met posten zonder iets over deze hele situatie te posten. Vandaar wil ik graag terugkomen met mijn blog met een duidelijke boodschap (blijf thuis!) en wat meer informatie over mijn website en mijn nieuwe project, een youtube kanaal!

Thuizitten

Het is een gekke tijd voor iedereen. Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk thuis blijft en alleen voor het hoognodige de deur uitgaat. Je kunt niet normaal meer een praatje doen en in de supermarkt doe je een soort dans met de andere shoppers om maar bij elkaar uit de buurt te blijven. Het blijft gek en onwennig. Hopelijk kunnen we snel weer terug naar de tijd van overvolle cafés, gezellige spelletjes avonden en zonder zorgen in het openbaar lopen.

Ik hoop dat we snel weer terug kunnen naar deze tijd maar ik vind dat we vooral de situatie niet moeten onderschatten. Er gaan op dit moment honderden mensen dood en de IC’s raken vol. Ookal is dit al 12937397 keer vermeld overal, is ook mijn boodschap: BLIJF THUIS! Please. Het is nu ontzettend belangrijk dat we allemaal ons best doen om dit virus in te dammen.

Dan leuker nieuws…

Ik ben weer begonnen met bloggen. De laatste 1,5 jaar heb ik een knipper licht relatie gehad met mijn blog. Ik had geen motivatie om te bloggen maar als ik het een tijdje niet deed mistte ik het wel. Dit resulteerde dat ik steeds weer begon met bloggen en dan na een tijdje weer stopte. Ik zat een beetje in de knoop en dat was niet alleen met mijn blog. Ik zal daarover niet al te veel in detail gaan. Misschien doe ik dat ooit in een post, maar nu nog even niet.

Nu ik thuis zit merk ik toch wel dat ik een bepaald doel mistte. Mijn school gaat gewoon door maar mijn werk niet. Daarom ben ik gaan brainstormen over een bepaald project. Wat er uit kwam is dat ik weer wil gaan bloggen maar met meer structuur en doelen voor mijzelf. Dit zodat ik dit keer wel gemotiveerd blijf en weer uit het bloggen plezier haal.

Daarnaast ga ik een stap zetten die ik eng vindt. Ik ga namelijk een YouTube kanaal beginnen met de naam Vlogwien. Al jaren twijfel ik om video’s te gaan maken maar steeds had ik weer een ander excuus. Dit keer wil ik het gewoon gaan uitproberen, ik zie wel hoe het loopt. Abonneer hier alvast! Ik zal video’s posten op woensdag en zondag om 19:00. Over twee dagen komt de eerste online.

Tot zover mijn update. Wat doe jij veel meer nu je thuis zit?

& Stay home

https://www.daisycon.com/nl/

2 thoughts on “Blijf thuis alsjeblieft! + Blog update & nieuw project”

  1. Het lijkt wel alsof de coronacrisis alle blogs weer tot leven wekt! Brengt deze gekke situatie toch nog iets goeds met zich mee. Leuk dat je weer gaat bloggen én vloggen! Ik ben benieuwd!!

Geef een reactie