Lifestyle

Boeken read list – 7 boeken die ik nog zou willen lezen.

De laatste tijd heb ik wat minder tijd om boeken te lezen. Dat vind ik jammer want ik hou van lezen en de verhalen erin. Vandaag deel ik een lijstje van zeven boeken die ik nog zou willen lezen en op mijn boeken read list staan.

boeken

Allegiant

What if your whole world was a lie?
What if a single revelation—like a single choice—changed everything?
What if love and loyalty made you do things you never expected? The faction-based society that Tris Prior once believed in is shattered—fractured by violence and power struggles and scarred by loss and betrayal. So when offered a chance to explore the world past the limits she’s known, Tris is ready. Perhaps beyond the fence, she and Tobias will find a simple new life together, free from complicated lies, tangled loyalties, and painful memories.
But Tris’s new reality is even more alarming than the one she left behind. Old discoveries are quickly rendered meaningless. Explosive new truths change the hearts of those she loves. And once again, Tris must battle to comprehend the complexities of human nature—and of herself—while facing impossible choices about courage, allegiance, sacrifice, and love.
Told from a riveting dual perspective, Allegiant, by #1 New York Times best-selling author Veronica Roth, brings the Divergent series to a powerful conclusion while revealing the secrets of the dystopian world that has captivated millions of readers in Divergent and Insurgent

Ik begin de boeken read list met het boek allegiant. De film komt bijna uit. Voor die tijd zou ik nog graag het boek lezen. Allegiant is trouwens het vervolg op insurgent van de divergent serie. Ik vind dat er aantal hele sterke personages in deze boeken zitten en ik kan echt niet wachten om het vervolg te lezen.

Klik hier om het boek allegiant te bekijken.

Where she went

It’s been three years since the devastating accident.. three years since Mia walked out of Adam’s life forever. Now living on opposite coasts, Mia is Juilliard’s rising star and Adam is LA tabloid fodder, thanks to his new rock star status and celebrity girlfriend. When Adam gets stuck in New York by himself, chance brings the couple together again, for one last night. As they explore the city that has become Mia’s home, Adam and Mia revisit the past and open their hearts to the future – and each other. Told from Adam’s point of view in the spare, lyrical prose that defined If I Stay, Where She Went explores the devastation of grief, the promise of new hope, and the flame of rekindled romance.

Weer een vervolg van een ander boek. Dit is namelijk het vervolg van If I Stay. Ik ben heel nieuwschierig welke keuze ze uiteindelijk heeft gemaakt. Het eerste deel vond ik heel goed en mooi geschreven dus ik hoop dat deze ook zo zal zijn. Ook vind ik het tof dat ik nu het verhaal kan lezen van de kant van Adam.

Klik hier om het boek where she went te bekijken.

Anna Nooshin – On Top

On Top is een inspiratiegids voor jonge vrouwen, vol humor en herkenbare situaties. Selfmade woman Anna Nooshin richtte in 2011 een van de meest succesvolle online magazines van Nederland op. Ze werkt met de grootste merken uit de lifestyle industrie (van Chanel tot Nike) en reist de wereld rond voor haar baan. In On Top deelt ze haar tips en ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Ze verpakt deze tips in een eerlijk (succes)verhaal, geïllustreerd met vele mooie – never seen before – privéfoto’s waarbij Anna niet terugdeinst om zichzelf van een andere kant te laten zien.

Dit is een boek over succesvol online ondernemen. Ik heb veel goede verhalen over dit boek gehoord. Ook online heb ik meerdere positieve recensies gezien. Aangezien ik zelf een blog heb en een media opleiding doe lijkt dit me een zeer interessant boek.

Klik hier om het boek On Top te bekijken.

boekenn

Niet te filmen!

Audrey durft haar huis niet meer te verlaten en houdt van achter een zonnebril de buitenwereld op afstand. Een angststoornis maakt haar dagelijks leven behoorlijk lastig. Op aanraden van de psycholoog, dokter Sarah, legt ze haar leven vast op camera, om zo haar zelfvertrouwen terug te krijgen.

Dit boek is geschreven door Sophie Kinsella. Ik vind dat zei altijd een fijne schrijfstijl heeft. Je komt makkelijk door haar boeken heen. Dit is een vrij recent boek waar ik zeker benieuwd naar ben.

Klik hier om het boek niet te filmen! te bekijken.

The 5th wave

After the 1st wave, only darkness remains. After the 2nd, only the lucky escape. And after the 3rd, only the unlucky survive. After the 4th wave, only one rule applies: trust no one. Now, it’s the dawn of the 5th wave, and on a lonely stretch of highway, Cassie runs from Them. The beings who only look human, who roam the countryside killing anyone they see. Who have scattered Earth’s last survivors. To stay alone is to stay alive, Cassie believes, until she meets Evan Walker. Beguiling and mysterious, Evan Walker may be Cassie’s only hope for rescuing her brother–or even saving herself. But Cassie must choose: between trust and despair, between defiance and surrender, between life and death. To give up or to get up.

Van dit boek is ook een film wat nu in de bioscoop draait. Daarom was ik erg benieuwd naar dit boek en staat deze op mijn boeken read list. De film zelf heb ik ook nog niet gezien maar ik heb wel de trailer gezien en die ziet er tof uit. Ik wil nu het hele verhaal wel lezen en zien. Ik ben erg benieuwd hoe alles wordt uitgelegd en hoe realistisch het is.

Klik hier om het boek the 5th wave te bekijken.

Twilight

Als Bella Swan naar het regenachtige Forks verhuist en de mysterieuze en aantrekkelijke Edward Cullen ontmoet, neemt haar leven een spannende wending. Edward, met zijn krijtwitte huid, gouden ogen en betoverende stem, is zowel onweerstaanbaar als ongenaakbaar. Tot nu toe heeft hij zijn ware identiteit verborgen weten te houden, maar Bella is vastbesloten achter zijn geheim te komen. Wat Bella zich niet realiseert, is dat ze haar leven en dat van anderen in gevaar brengt naarmate ze hem beter leert kennen. En misschien is het al te laat…

Een ander boek dat op mijn boeken read list staat is Twilight. Wel heb ik stukjes van films gezien maar nooit heb ik het boek gelezen. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik de films ook niet geweldig vond maar, goed. Misschien is het boek wel ontzettend goed.

Klik hier om het boek Twilight te bekijken.

image

Voor jou

Louisa’s wereld is klein. Ze werkt in een café om de hoek en woont nog bij haar ouders, en hoewel ze ergens wel weet dat haar vriend Patrick niet de liefde van haar leven is, passen ze goed genoeg bij elkaar. Lekker overzichtelijk. Wills wereld is ook klein. Vroeger had hij alles wat hij zich kon wensen – een goede baan, avontuurlijke vakanties, een mooie vriendin – maar door een ongeluk zit hij in een rolstoel, verlamd vanaf zijn nek. Door de chronische pijn en zijn wanhoop ziet hij maar een uitweg.

Het laatste boek van de boeken read list is voor jou. Weer zo’n schrijver met een fijne schrijfstijl. Ik weet niet precies wat ik van dit verhaal moet denken maar het lijkt me sowieso wel een mooi boek om te lezen.

Klik hier om het boek Voor jou te bekijken.

Welk boek zou jij nog willen lezen en staat op jouw boeken read list?

Nog een artikel lezen over boeken die ik wil lezen en op mijn boeken read list staan? Klik hier om dit artikel te lezen.

1 thought on “Boeken read list – 7 boeken die ik nog zou willen lezen.”

Geef een reactie