Beauty & Mode

Kerst make-up look – Subtiele Red lips & highlighter

Kerst staat weer voor de deur. Bij kerst doffen we ons natuurlijk op met leuke kerst kleding en oogverblindende make-up. Speciaal voor de gezelligste tijd van het jaar heb ik een kerst make-up look voor jullie met rode lippen en highlighter. Kijk je mee?

kerst look

Ik koos voor een zachte ooglook met zilver en oranje/koper/goud en voor rode lippen. Ik vind dat rode lippen echt iets voor de kerst is. Kijk je mee naar de foto’s?

20151214_145218

20151214_145512

oog

De ooglook maakte ik door een zilvere kleur op het ooglid te doen en een koperen in de arcadeboog. Niet de spannendste look maar ik wilde het niet te heftig doen omdat ik ook al rode lippen had. Hightlighter bracht ik aan boven mijn bronzer, op mijn neus, boven en onder de wenkbrauw. Ook deed ik iets in het midden van mijn lippen. Ik vond dit wel een tof effect geven.

Foundation: Catrice all matt plus 010 light beige.

Poeder: Essence mattifying compact powder 02 soft beige.

Bronzer: Essence matt bronzing powder 01 natural.

Highlighter: Etos highlighting powder rose.

Oogschaduw basis: Essence I love stage oogschaduw basis.

Oogschaduw: Into the Night palette W7. Kleuren: wonderland & party pooper.

Lipstick: The Body Shop 101

Mascara: Essence lash princess & Essence maximum definition.

Wat vond je van deze Kerst make-up look? Wat voor make-up vind jij bij de kerst horen?

Nog een look van mij zien? Bekijk hier mijn back to school look.

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

2 thoughts on “Kerst make-up look – Subtiele Red lips & highlighter”

Geef een reactie