Lifestyle

Bullet journal webshops – Leuke webshops met stationery spullen

bullet journal webshops

Vandaag deel ik bullet journal webshops waar je verschillende spulletjes kunt kopen voor je bullet journal. Ik vind het altijd leuk om op zulke website rond te struinen. Je komt altijd leuke hebbedingetjes tegen en gelukkig ben je niet gelijk een hoog bedrag kwijt. Kijk je mee naar mijn favoriete bullet journal webshops.

Lovedbygaby

Deze webshop designt alle spulletjes zoals stickers en planners zelf. Ze hebben leuke fleurige en clean designs. Ik hou wel als designs clean zijn, dat je precies ziet wat het is en waar het voor is. Ook hebben ze fijne stationery zoals pennen en washi tape.

Dafs notebook

Deze webshop vind ik vooral leuke om de vele verschillende sticker setjes die ze aanbieden. De eigenares van deze webshop ontwerpt alle spulletjes ook helemaal zelf. Dat kan ik altijd wel erg waarderen omdat dit natuurlijk veel tijd kost.

Paper on the rocks

Paper on the rocks heeft allemaal verschillende notebooks en bullet journals. Er zijn veel verschillende designs beschikbaar zoals notebooks in een kleur en designs met een afbeelding erop gedrukt. Het bijzondere is dat het papier gemaakt is van steen! Heel apart en het papier voelt zacht aan.

bullet journal webshops

My lovely notebook

My lovely notebook heeft een ontzettend groot assortiment met veel stationery artikelen. Ze hebben veel bekende stationery merken in het assortiment zoals filofax en nuuna. Ik ben vooral fan van de vele soorten bullet journals, stickerset en accessoires.

Bybird

Dit is een webshop die er zo mooi uitziet. Ik vind de afbeeldingen en kleuren die gebruikt worden er erg tof uitzien. Deze webshop verkoopt handige planners en notebooks. Ze hebben bijvoorbeeld handige to do lijstjes die handig zijn ingedeeld en er mooi uitzien. Zo is productief werken leuk!

Calimecreate

De laatste webshop die ik ga delen is calimecreate. Dit is weer een webshop die de artikelen zelf designt. Ik ben vooral fan van de planner stickers. Je kunt alle kanten op met de stickers, ze passen bij elke soort bullet journal stijl. Ook verkopen ze eigen gemaakte journals, je kan zelfs je naam erop laten maken. Die wil ik echt nog een keer bestellen.

Meer inspiratie om stationery te shoppen nodig? Lees hier mijn Action Shoplog met veel stationey.

Heb jij voor mij nog tip voor bullet journal webshops?

Geef een reactie