Beauty & Mode

Comfortabele kleding – Leuke kledingstukken voor thuis

comfortabele kleding

Nu we altijd thuis zitten kleden we ons vaak niet meer aan zoals we normaal zouden doen. We kiezen voor comfortabele chille outfits. Toch kun je je nog wel leuk kleden met comfortabele kleding. Vandaag deel ik 7 comfortabele kleding stukken. Kijk je mee of er iets voor jouw tussenzit?

Yoga sportbroek – 22,50 euro

comfortabele kleding

Ultiem comfortabel is deze broek van Hema. Je zou kunnen denken dat deze broek niet echt past bij een leuke outfit maar meer voor sport is maar niets is minder waar. Je kunt deze broek combineren met een leuk blousje of een leuke trui. Dan heb je er snel een leuke outfit mee gemaakt!

Klik hier om dit product te bekijken.

Basic t-shirt met V-hals – 15 euro

Een aantal Basic shirts zijn in deze tijd echt onmisbaar. Dit shirt is luchtig, los en ziet er goed uit. Combineer dit met een luchtige rok zoals het model hierboven heeft gedaan. Ziet er leuk uit door een groen kleurtje en het is ook nog comfortabel. Hetzelfde shirt is op de site ook te koop in blauw.

Klik hier om dit product te bekijken.

Strandtuniek – 17,50

Comfortabele kleding

Dit strandtuniek is een heerlijk luchtig tuniek voor in en om huis. Helaas kunnen we op dit moment niet naar het strand maar dit tuniek is zeker ook leuk om binnenshuis te dragen. Doordat deze zwart is schijnt hij helemaal niet door waardoor het super draagbaar is. Dit tuniek is ook beschikbaar in de kleur groen.

Klik hier om dit tuniek te bekijken.

T-shirt dress – 20 euro

comfortabele kleding

Vooral met de aankomende zonnige dagen in het verschiet zijn comfortabele jurkjes onmisbaar. Een t-shirt dress is een ideaal leuk jurkje voor de lente dagen. Hopelijk heb je een tuin of balkon en anders kun je desnoods nog een wandeling maken om toch nog de zon te ervaren. Dit jurkje is ook beschikbaar in de kleur groen.

Klik hier om dit jurkje te bekijken.

Groen blousje – 20 euro

comfortabele kleding

Hoe leuk is dit blousje? De kleur, het patroon en de fitting, ik vind alles leuk aan dit blousje. Je ziet dat deze er luchtig uitziet waardoor de blouse comfortabel zit. Combineer deze met een losse luchtige broek of een sportbroek. Je kunt deze goed combineren met de yoga broek die ik eerder al heb genoemd.

Klik hier om dit blousje te bekijken.

Top met zwart wit patroon – 20 euro

Mijn favoriete deel van deze top is toch wel de mouwen. Hierdoor zit de top lekker los en is de pasvorm luchtig. Het leuke patroon met kleine stippen maakt het top helemaal af. Je kan dit top makkelijk ook naar werk aan wanneer het thuis zitten weer voorbij is.

Klik hier om deze top te bekijken.

T-shirt regenboog – 10 euro

comfortabele kleding

Dit shirt is mijn favoriet van deze post. Ik vind deze echt leuk en de regenboog maakt mij vrolijk. Echt een leuk fleurig shirt voor de lente en zomer gaderobe. Echt een leuke basic en hij zal bij veel onder kledingstukken passen.

Klik hier om dit t-shirt te bekijken.

Dat waren alle kledingstukken die ik met jullie wilde delen.

Is jouw kledingkeuze veranderd sinds het thuiszitten? Draag je nu ook meer comfortabele kleding?

Nog een artikel lezen over kleding? Bekijk hier mijn artikel over een outfit!

Geef een reactie