Beauty & Mode

Dag in beauty producten – Welke producten gebruik ik een dag?

Op een dag gebruik ik veel producten voor verschillende doeleinden. Het leek mij wel eens leuk om een hele dag te registreren in producten om te laten zien wat ik allemaal op een dag gebruik en welke merken. Dus kijk je mee naar mijn dag in beauty producten?

tandpasta

Niet heel spannend maar ik begin de dag door mijn tanden te poetsen. Dit is de Prodent White Now. Ik heb niet veel over deze tandpasta te melden. Hij werkt gewoon goed. Op de verpakking staat dat je er wittere tanden van krijgt, dat gebeurt een beetje maar niet geweldig. Verder is hij zo blauw als je verpakking.

Verder doe ik niet echt veel met gezicht reiniging. Ik haal alleen een doekje over mijn gezicht maar dat is het ook. Ik reinig eigenlijk alleen mijn gezicht als ik mijn make-up er moet af halen en dat is in de avond. Eerlijk gezegd ben ik te lui om het ook nog eens ‘s morgens te doen.

douche

Daarna stap ik onder de douche. Het was tijd om mijn haar te wassen (ik was mijn haar om de dag) en gebruikte daarvoor als shampoo Nivea Hydro Care en Andrélon Care & Repair als conditioner. Ik gebruik eigenlijk nooit dezelfde shampoo en conditioner in een setje. Ik vind de shampoo heel erg goed en de conditioner wat basic maar dat is Andrélon eigenlijk altijd wel.

De shower gel die ik gebruikte was de Etos Vanilla Passion Shower Gel. Heel erg lekker vind ik deze. Ik gebruikte trouwens ook een douche puff en die was van de Hema.

20150625_122453

make-up

Toen was het tijd voor de make-up. Producten die ik gebruikte:

– Revlon Photoready BB Cream. Het was best wel warm dus deed in geen hele dekkende foundation op maar een bb cream.

– Essence Mattifying Compact Powder. Ik poederde dit af met deze poeder. Gewoon goed.

– Essence Sun Club Matt Bronzing Powder. Daarna deze mooie bronzer!

– Catrice Prime And Fine Eyeshadow Base. Ik gebruikte deze oogschaduw basis voor de eerste keer en vond hem geweldig. Hij maakt de oogschaduw opvallender en hij blijft lekker lang zitten.

– Miss Sporty Eye Palette Purple Miaow. Ik maakte een ooglook met dit pallet. Ik gebruikte de roze oogschaduw over mijn ooglid en de donkere paarse in mijn crease en onder mijn ogen een beetje. Niet een hele spannende ooglook maar het was erg warm dus dan doe ik nooit een hele heftige ooglook. De grijze/witte/glimmende oogschaduw gebruikte ik als highlighter boven mijn bronzer.

– Miss Sporty Lash Millionaire All In 1 Mascara. Ook gebruikte ik deze voor het eerst. Echt een toffe goede mascara. Hij maakt mooie lange wimpers. Niet van die klonten mascara met het gevreesde spinnen poten effect.

– Essence Love Me Lipstick. En als laatste deze lipstick. Erg mooi! Een beetje nude voor mijn lippen.

20150625_165135

Daarna deed ik even deo op. Dit is de Rituals Sakura Silk deo. Echt een super lekkere deo! Ik zag hem bij Rituals en wist niet eens dat ze deo’s verkochten, haha. Deze is heerlijk fris en ik vind hem naar bloemen ruiken.

haar

Ik doe eigenlijk nooit iets speciaals met mijn haar. En als ik er iets speciaals mee doe dan is het na een uurtje weer helemaal uitgezakt. Dus als iemand nog tips heeft… Wel gebruik ik de Andrélon Make It Shine Spray voor een beetje glans in mijn haar regelmatig.

20150625_165523

Voordat ik ging werken deed ik nog even snel parfum op. Dit is Playboy V.I.P. Ik ben heel slecht in het omschrijven van geuren maar dit is zeker een avond geur.

nagellak

Na het werken besloot ik nog even mijn nagels te lakken want dat zag er echt niet meer uit. Natuurlijk moest ik eerst nog de restjes verwijderen en dat deed ik met de Essence Quick & Easy Sponge Nail Polish Remover. Het leuke aan deze is dat er geen Aceton in zit wat een stuk beter ruikt en beter voor je nagels is. En ik vind het hetzelfde werken als een goede remover met Aceton. Top dus!

Ik lakte mijn nagels met Lollipops Paris nagellak in de kleur Voyage à Paris. Mooie bloedrode kleur met een goede dekking.

make-up remover Daarna was het tijd voor het leukste karweitje van de dag… Not. Make-up eraf halen. Dat doe ik door eerst met een watten schijfje mijn gezicht nat te maken. Dan breng ik Nivea Reinigingsmelk aan en haal het er weer af met een watten schijfje. Daarna haal ik mijn oog make-up er af met de Hema Bye Bye Eye Makeup Remover Oil. En als laatste gebruik ik de Kueshi Pure & Clean Toner. 

mondwater

En het laatste product van de dag. Natuurlijk poetste ik weer mijn tanden. Daarna gebruikte ik Listerine Mondwater. Ik gebruik dit niet heel vaak. Alleen als ik er zin in heb.

Dat was mijn dag in beauty producten. Gebruik jij meer of minder producten dan ik?

Geef een reactie