Lifestyle

Levensvragen tag – 25 levensvragen die ik voor je beantwoord!

Ik heb eigenlijk al heel lang geen tags meer ingevuld als artikel voor mijn blog. Ik vond het eigenlijk een beetje saai worden en een beetje afgezaagd misschien? Ik kwam de 25 levensvragen tag tegen en ik vond deze toch wel wat leuks hebben dus deze ga ik invullen voor jullie

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

Dat is deze! Dit is een foto van Troye Sivan, een van mijn favoriete artiesten.

Je gaat naar een kroegje/café, wat bestel je?

In de middag vaak een sinaasappelsap of icetea. In de avond als ik iets van alcohol wil een droge witte wijn of een mix met bacardi of wodka. Als ik geen trek in alcohol heb een cola.

Welk woord gebruik je echt té vaak?

Zegmaar. Als ik iets uitleg zeg ik blijkbaar heel vaak het woord zegmaar.

Wat is je favoriete film?

Dit is een hele moeilijke vraag maar dan ga ik toch op dit moment voor La La Land. Ik heb deze film nu drie keer in de bioscoop gezien en ik vind het echt een prachtig verhaal, goede acteurs, leuke muziek en het totaal plaatje is gewoon heel tof.

Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?

Ik kijk eigenlijk echt bijna nooit meer TV, ik vind het allemaal een beetje afgezegd, nee geef mij dan maar een goede serie op Netflix. Als ik dan toch iets moet noemen wat ik soms nog kijk is slechtste chauffeur van Nederland. Hoe hebben die hun rijbewijs gehaald?!

Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?

Ik luister op dit moment Years & Years – Worship. Dat is niet een heel bekend liedje van ze maar zekker wel een hele goede.

Naar wie was je laatste appje?

Naar Cerise, een goede vriendin. Ik schreef ”maarja jammer” omdat we de winactie om Ed Sheeran te meeten niet hebben gewonnen.

Wat was je eerste e-mailadres?

Ik zou het echt niet weten.

Waar kun je je enorm aan ergeren?

Een heleboel, haha. Vooral hypocriete mensen die mensen veroordelen terwijl ze zelf helemaal geen verstand van de zaken hebben. Ik kan me er heel erg aan irriteren als mensen bijvoorbeeld zeggen ”als je schulden hebt is dat je eigen schuld” en dat soort uitspraken.

Wat is je meest awkward moment ooit?

Ik heb zoveel awkward moment meegemaakt in mij leven. Ik zou nu niet zo 1,2,3 mijn top awkward moment kunnen opnoemen.

Levensvragen tag

Levensvragen tag

Wat is je favoriete dag van het jaar?

Een lastige keuze. Ik denk dat ik de kerstdagen het leukste vind aangezien de meeste mensen op dat moment wel vrolijk zijn en ik dan gezellig samen met mijn familie. Het heeft gewoon te maken met de sfeer en alles daaromheen.

Wat is je favoriete emoji?

Ik heb niet echt een favoriete emoij maar ik gebruik de huilen van het lachen emoij het vaakst dus ik denk dat dat hem dan gaat worden.

Katten of honden?

Beide! Hoor je eigenlijk niet vaak maar ik heb beide gehad dus ik heb niet echt dat ik iets leuker vind.

Utrecht of Amsterdam?

Amsterdam vind ik echt een super gezellig stad, wel wat te druk maar toch. Utrecht vind ik ook een leuke stad maar is erg ver reizen voor mij in vergelijking met Amsterdam. Ook vind ik dat er meer te doen is in Amsterdam.

Levensvragen tag

Levensvragen tag

Koffie of thee?

Dit is wel een belangrijk vraag uit de levensvragen tag. Koffie sowieso. In thee moet ik echt zin hebben en vooral drink ik dit met kerstdagen en in de winter. Koffie gaat er bij mij altijd wel in.

Serie of film?

Aaaah deze vind ik lastig. Ik vind het allebei wel wat hebben. Ik ga dank toch voor de serie want dat is meestal wat uitgebreider en meer stof.

United Kingdom of United States of America?

Ik heb beide helaas nog niet bezocht. Ik ga binnenkort naar London dus voor nu the UK.

Vlees of vis?

Vlees. Ookal woon ik in het visdorp Ijmuiden, met vis kun je me niet vaak blij maken. Geef mij maar een lekker stukje vlees.

Drank of drugs?

Drank. Ik vind drugs maar gevaarlijke shit.

Spice Girls of Backstreet Boys?

Heb met beide eerlijk gezegd niet echt iets gehad.

Afbeeldingsresultaat voor bert

Bert of Ernie?

Bert! Lijkt wel een beetje op mij, de eeuwige zeur, haha. Ik heb zelfs nog een Bert knuffel van toen ik klein was en ik bevaar hem nog steeds.

Buurman of Buurman?

Buurvrouw! Fuck gender roles, haha! Grapje hoor.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?

Ik heb nooit villa achterwerk gekeken dus deze is makkelijk voor mij, Sesamstraat.

Meest random feitje over jezelf?

Ik ben random, haha.

Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?

De laatste vraag en dat is gelijk de lastigste. Ik heb meerdere lessen maar ik denk dat de belangrijkste is dat niet iedereen je gaat mogen in de wereld en dat is oké. Wees jezelf, altijd.

Wil je nog een tag lezen? Lees hier mij I love summer tag!

Wat is jou belangrijkste levensles? 

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

2 thoughts on “Levensvragen tag – 25 levensvragen die ik voor je beantwoord!”

Geef een reactie